2022 yılı Ekim ayına geldiğimiz şu günlerde Fiat sıfır araç kampanyaları belli oldu. Şirket, Ekim ayında açıkladığı kampanyaları ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Araç fiyatlarında yaşanan olumlu gelişmelerin ardından kullanıcılar, sıfır araç sahibi olabilmek adına kampanyaları araştırmaya başladılar. İtalyan üretici Fiat ise bu kapsamda müşterilerine, özellikle satış sonrası kampanyaları ile destek oluyor. Bizler de 2022 Ekim ayı Fiat fırsatlarının tüm detaylarını siz değerli okuyucularımız için derledik.

Fiat Sıfır Araç Kampanyaları

Fiat, 2022 yılının Ekim ayında bazı satış sonrası kampanyalarını açıkladı. Bu bağlamda bakım indiriminden kasko fiyatlarına kadar bir dizi fırsat sizleri bekliyor olacak. Şimdi lafı uzatmadan kampanyalara göz atalım.

1. Yılın Son İndirimi!

Fiat yılın son indirimi kapsamında yeni kampanyasını açıkladı. Buna göre şirket, 3 yaş üzeri şahıs müşterilerine, periyodik bakım işlemlerinde %40 motor yağ indirimi, %20 yedek parça indirimi ve %20 işçilik indirimi fırsatı sunuyor. Ayrıca ödeme aşamasında ise Yapı Kredi World’e özel 7+5 taksit veya 7 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı bulunuyor. Son olarak bu kampanya  3 Ekim- 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcılar, internet sitesinden veya Fiat Yol Arkadaşım uygulaması üzerinden servis bakım randevularını oluşturabilirler.

Siz de Bir Fiat Sahibi Olmak İstiyorsanız Tıklayın⇒

2. Fiat Connect Kasko

Şirket, yine satış sonrası kampanyalar kapsamında Fiat Connect Kasko kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda Connect kasko poliçesi, müşterilere ilk poliçede %17 indirim sağlıyor. Ayrıca yenileme döneminde sürüş puanına göre %10’a varan indirim ve kullanılmayan günlerden 250 TL’ye varan ek bir fayda da sunuyor.

Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız⇒

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here