2022 yılı Ekim ayında Volkswagen sıfır araç kampanyaları belli oldu. Alman üretici, Ekim ayı kapsamında bir çok fırsatı kullanıcılara sunmakta. Volkswagen’in hem satış öncesi hem de satış sonrası kampanyaları ise kullanıcılara oldukça fırsat sağlayacak gibi gözüküyor. Bu kapsamda kullanıcıları, kasko çözümlerinden, kredi avantajlarına kadar bir çok fırsat bekliyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar ise bu kampanyaları araştırmaya girişti. Bizler de, siz değerli okuyucularımız için VW 2022 Ekim kampanyalarının tüm detaylarını derledik.

Volkswagen Sıfır Araç Kampanyaları

2022 yılı Ekim ayında Volkswagen, satış öncesi ve sonrası kampanyalar ile müşterilerine destek sağlamakta. Servis kampanyaları, kredi kampanyaları ve sigorta çözümleri gibi bir çok fırsat VW’de sizleri bekliyor. Şimdi hep beraber 2022 Ekim ayı Volkswagen sıfır araç kampanyalarına göz atalım.

1. VDF Klasik Kredi Kampanyası

Volkswagen sıfır araç kampanyaları kapsamında ilk kampanyamız: VDF klasik kredi kampanyası. Buna göre, Volkswagen Finans’tan %3,99 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı kullanıcıları bekliyor. Fakat bireysel müşterilerde 6 ila 12 aylık vadelerde 3,99% ve 13 ila 24 ay vadelerde %4,29 faiz oranları uygulanmakta. Ayrıca kasko, uzatılmış garanti, kredi koruma sigortası, kredi koruma plus veya araç değer koruma sigortası gibi ürünlerden en az iki tanesini satın alan kullanıcılar, 5 baz puan faiz indirimine sahip olabiliyorlar. Detaylı bilgi ve başvuru ise internet sitesi üzerinden yapılabiliyor .

Siz de Bir Volkswagen Sahibi Olmak İstiyorsanız Tıklayın⇒

2. ZUBİZU Servis Kampanyası

2022 Ekim ayında ikinci VW kampanyamız ise Zubizu servis kampanyası. Bu kampanya kapsamında ZUBİZU veya Volkswagenim uygulaması sahipleri, %30’a varan servis indirimleri fırsatı yakalıyor. Kampanyanın son katılım süresi 31 Aralık 2022 olarak belirlenmiş durumda.

Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız⇒

3. Volkswagen Kasko

Volkswagen sıfır araç kampanyaları kapsamında son kampanyamız ise Volkswagen kasko. Aslına bakarsak Volkswagen kasko, bir kampanyadan ziyade bir ayrıcalık olarak karşımıza çıkıyor. VW kasko ile kullanıcılar araçlarının tamirlerinin VW yetkili servislerinde ücretsiz olarak yapılmasını sağlayabiliyorlar.

Konu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here