Volkswagen Tiguan eHybrid Yollara Çıkıyor!

Gelişen otomotiv teknolojileri markalar tarafından dikkatle takip ediliyor. Bilhassa son dönemde elektrik motoru teknolojilerine sahip modeller iyiden iyiye yükselişe geçmiş durumda. Hal böyleyken markalar yeni modellerine elektrikli versiyonlar ekliyorlar. Bazı modeller sadece elektrikli versiyonlara sahipken, bazıları ise içten yanmalı ve elektrikli versiyonları beraber sunuyorlar. Volkswagen de bu markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Markaya ait Tiguan modeli geçtiğimiz aylarda bir makyaj operasyonu geçirdi. Yenilenen Tiguan, tasarımının yanında motor seçeneklerini de güncelledi. Modelin motor seçenekleri arasına hibrit de eklenmiş oldu. Volkswagen Tiguan eHybrid şimdi yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Volkswagen Tiguan eHybrid Avrupa Pazarında Satışa Sunuluyor!

Alman markanın yenilenen modeli geçtiğimiz dönemde satışa sunulmuştu. Şimdi ise modelin hibrit motora sahip versiyonu satışa sunuluyor. Tiguan eHybrid gelecek günlerde Avrupa ülkelerindeki showroomlarda yerini alacak.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Tiguan eHybrid’in Verimli ve Performanslı Motoru Dikkat Çekici!

Elektrik moduyla 50 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş vaat eden model, bu özelliği ile oldukça ekonomik sürüşler gerçekleştirilebileceğini gösteriyor. Tiguan e-Hybrid’in kaputunun altında 1.4 litrelik benzinli motor ve bir adet elektrik motoru bulunuyor. Aktarımını 6 ileri otomatik şanzıman ile gerçekleştiren model, bu kombinasyon ile 245 beygirlik güç ve 400 Nm’lik tork üretiyor. Modelin batarya sisteminde ise lityum iyon tipi pil sistemi kullanılıyor. Bu batarya 3,6 kW’lık enerji kaynakları ile şarj edilebiliyor.

Volkswagen Tiguan eHybrid

Almanya’da Ön Siparişler Açıldı! Tiguan eHybrid Türkiye’ye Gelecek mi?

Tiguan eHybrid için Volkswagen’in Almanya’daki showroomları ön sipariş toplamaya başladı. Modelin 42.413 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu da söyleyelim. Hibrit motorlu Tiguan’ların ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı ancak son dönemde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hibrit otomobillere rağbetin arttığını söylemekte yarar var. Bu minvalde, hibrit versiyonlu Tiguan’ın da Türkiye’de satışa sunulma ihtimalinin olduğunu söyleyebiliriz.

İkinci el satılık Volkswagen Tiguan ilanları

eTSI Motor Teknolojisi nedir ? Volkswagen Golf 8 MHEV

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here