PSA Grubu, 4 Ticarisi ile Ödülleri Topladı!

Yılın son günlerine girmemiz ile beraber çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan ödül organizasyonlarını daha sık görmeye başladık. Yılın ”en iyilerinin” belirlendiği organizasyonda otomotivin öncü markaları kıyasıya yarışıyorlar. Üretilen modellere verilen ödüller, markaları onore ediyor. Sadece binek otomobillerin değil, ticari araçların da aday gösterildiği bu organizasyonlardan birinde PSA grubuna ödül yağdı. PSA grubu bünyesinde üretilen elektrikli van modelleri ”2021 Yılın Uluslararası Vanı” ödülüne layık görüldü.

PSA Grubu

PSA’nın 4 Markasına 4 Ödül!

PSA grubu bünyesinde yer alan 4 markanın ortak olarak üretimini gerçekleştirdiği ticari sınıf araçlar, ödüle layık görüldü. Elektrikli motora sahip; Peugeot e-Expert, Citroen e-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e modelleri ile ödüle ulaşan PSA, ticari sınıfta gerçekleştirdiği elektrikli van üretimi ile çevreci bir görüntü sergiliyor. Geniş hacim ve uzun menzil sunulan modeller, 300 kilometreyi aşkın menzil sunan ilk elektrikli van modelleri olarak biliniyorlar.

PSA Grubu

PSA Grubu İkiye Katladı!

PSA Grubu, bünyesindeki markalar ile bu ödülü geçen sene de kazanmıştı. İki sene üst üste kazanılan ödül, grubun elektrikliye geçişteki başarısını da göstermiş oluyor. Özellikle ticari araçlarda elektrikli versiyonlara yer verilmesi, çevre duyarlılığı konusunda büyük önem arz ediyor.

”Büyük Gurur ve Mutluluk Duyuyoruz.”

PSA’nın Hafif Ticari Araçlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Xavier Peugeot, verilen ödülden sonra; “2021 Yılın Uluslararası Vanı” ödülünü almaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyor ve araçlarımızı seçtikleri için jüri üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu ödül, kompakt vanımızın başarısını ve hafif ticari araç serimiz için tasarladığımız ve müşterilerimizin hiçbir konuda taviz vermediği elektriğe geçiş stratejisinin geçerliliğini teyit ediyor.” diye konuştu.

İkinci el satılık ticari araçlar

Elektrik Terminalleri : Groupe PSA Tüm Tesislerini Donatıyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here