Volkswagen Polo 2021: B Segmentte Bir Gelenek

0
2951
volkswagen polo 2021

Volkswagen Polo 2021 model yılı geliyor. Polo, B segmentinin panoramasında ikonik hale gelen bir otomobil: Bu, Alman şirketinin şu anda altıncı nesli olan ve MQB A0 platformu üzerine inşa edilen küçük arabası olan Volkswagen Polo. Polo’nun kendine has bir karakteri var.

Önümüzdeki yıl Volkswagen Polo için bazı ilginç haberler getirecek. Aslında Alman alt kompaktı, Golf’ün tasarımına uygun hale getirmek için cepheyi modifiye edecek hafif bir yeniden şekillendirmeye maruz kalacak. Buna ek olarak Alman firma dizel motorları eleyerek ve listede sadece benzin ve metan bırakarak motor yelpazesini gözden geçirecek. Maalesef GTI versiyonu fiyat listelerinden çıkacak.

Boyutlar

Volkswagen Polo’nun boyutları, herhangi bir B segment arabanın klasik boyutlarından farksız. Otomobil gövdesinin uzunluğu 4 metreye ulaşırken, iki buçuk metrelik dingil mesafesi 4 yolcunun rahatça seyahat etmesine izin veriyor. 5 yolcu için bazı fedakarlıklar gerekiyor.

Volkswagen Polo 2021 Dış Görünüm

Volkswagen Polo’nun görünümü belki de aşırı derecede titiz. Aslında Alman firmasının tasarımcıları, havalı uçuşlar yapmak istemediler ve yarı kompakt takım için keskin ve köşeli çizgiler benimsemeye karar verdiler. Ön kısım, burnun merkezine kesin olarak işaret eden LED farlara sahip geniş optik gruplar sunarken, arka kısım da farların kare şeklinde tasarımı sayesinde belki de en az ikna edici görünüme sahip alan.

Volkswagen Polo İç Mekan

polo iç

Volkswagen Polo’nun kokpiti de hayal gücüne hiçbir şey bırakmayan geometrik çizgiler sayesinde ağırbaşlılığa sahip, ancak iç mekanı biraz daha canlı hale getirmek için gövde rengine uygun bir şerit ile gösterge panelini kişiselleştirmek mümkün. Bilgi-eğlence sistemine adanmış monitör yine şık görünümde, ancak fiyatı ve markası için çok ucuz görünen kapı kaplamaları ve kullanılan plastikler hayal kırıklığı yaratıyor.

Volkswagen Polo 2021 Motor Seçenekleri

Listeden çıkarılan dizel motorlar olduğundan, Polo artık hem benzinli hem de metanla sunuluyor. Birincisi, 1.0 litrelik üç silindir, 80 HP, 95 HP ve 110 HP modeller ile sunulurken, daha güçlü bir Polo için 150 HP 1.5 TSI ile birlikte eğlenebilirsiniz.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here