Yeni Volkswagen Arteon Türkiye’ye Gelecek Mi?

3
5617

Volkswagen’in sevilen modeli Arteon yenilendi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Türkiye’deki kullanıcılar yeni Volkswagen Arteon Türkiye’ye gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Gelen açıklamaya göre 2020 yılının ikinci yarısında Avrupa’da satışa sunulması bekleniliyor. 2021 yılının ikinci yarısında ise Türkiye’ye gelmesi planlanıyor.

Volkswagen Arteon, daha verimli ve son teknolojiler kullanılarak daha kullanışlı hale getirilmiş. Konforlu ve güvenli bir yolculuk sizi bekliyor. Yenilenen modeli sizin için araştırdık. Detaylı bilgi için okumaya devam edin…

En yeni ikinci el Volkswagen ilanlarına bakmadan geçmeyin!

1Yeni Volkswagen Arteon Modeli Dış Tasarımı Yenilendi

Volkswagen Arteon modelinde ilk dikkat çeken yenilik aracın ön profili oldu. Keskinleştirilmiş ön tasarımı ile daha spor ve şık bir tasarıma kavuşmuş. Yeni Arteon’da ön farlardan radyatör ızgarası içerisine kadar devam eden LED gündüz sürüş far çizgisi dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni Arteon, Volkswagen’in MQB (Modular Transverse Matrix) platformunda ürettiği modeller grubunda yer alıyor. 2.840 mm’lik uzun bir aks mesafesi sayesinde kullanımı çok kolay. Yenilenen Arteon modelin uzunluğu 4.866 mm, genişliği ise 1.871 mm sahip.

2Volkswagen Arteon Modeli İç Tasarımı Yenilendi

Yeni Volkswagen Arteon modelin iç tasarımda en dikkat çeken özel üç kollu direksiyon oldu.  Bunun dışında araç içindeki diğer parçalarda yenilendi. Gösterge paneli, havalandırma çıkışları, klima kumandaları, yer döşemeleri gibi aklınıza gelebilecek tüm parçalar yenilendi. En sevilen özellik ise “Touch slider” diyebiliriz. Yeni çok amaçlı direksiyon, sezgisel olarak kontrol edilebilen otomatik klima ve dokunmatik tuşlara sahip. Bu sayede istenilen sıcaklık otomatik olarak sağlanıyor.

3Yeni Volkswagen Arteon Modeli Daha Teknolojik

Yeni bir özellik ise “Apple CarPlay” ve “Android Auto” fonksiyonlarının kullanıldığı “App-Connect Wireless” üzerinden uygulamalar artık otomobile kablosuz entegre edilebiliyor. Yenilenen Yeni Volkswagen Arteon modeli daha teknolojik diyebiliriz.

“Travel Assist” sistemi aktif edildiğinde yarı otonom sürüş sayesinde kullanıcılara ve yolculara konforu bir yolculuk yaşatıyor.

Yeni Arteon’da yeni nesil dijital gösterge paneli “Digital Cockpit Pro” standart olarak sunuluyor. 10,25 inç’lik ekran yüksek çözünürlükte ve net grafiklere sahip.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. Arteonun tüm modelleri passattan daha üst versiyondur ama ne yazıkki aynı fiyat bandında olmasına rağmen passatın çok gerisinde kalmıştır. Sizce passatmı?Arteon mu?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here