KTM 390 Duke İncelemesi! KTM’nin orta sınıftaki en etkili motosikletlerinden biri KTM 390 Duke olmaktadır. KTM, Duke390’ı ilk çıkardığı zaman birçok eleştiriye maruz kalmıştır. Özellikle motosikletin çıkardığı absürt sorunlar ve yetersiz servis ağı, insanları KTM390 almaktan itmiştir. Fakat zamanla KTM, Duke serilerine güncellemeler ve yenilikler getirmiştir. Bu yenilikler sayesinde daha az sorunlu, daha akışkan ve keyifli motosikletler ortaya çıkmıştır. KTM Duke 390’da şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde keyif veren motosikletlerden biridir.

Teknik ÖzelliklerKTM 390 Duke İncelemesi

KTM 390 Duke orta sınıf motosiklet kategorisinde yer almaktadır. Tek silindirli 373.2 cc, 43 beygir, 35Nm tork, 149kilogram ağırlık ve 13.4 litrelik yakıt kapasitesine sahiptir. KTM’nin 373.2 cc motoru ve 149 kilogramlık ağırlığı ortaya zevkli sürüşler çıkarmaktadır. Özellikle şehir içi sürüşlerinde elinizin altında bitmek bilmeyen bir güç bulunmaktadır. Bu gücü 6 vitesli olmasından ve ilk 5 vitesin dolu dolu olmasına da borçludur. Motosiklette bir kere gaz açtığınız zaman sürekli devirli ve yakıt tüketimini umursamadan kullanmaya neden olmaktadır. Fakat motosikletin 100 kilometrede ortalama olarak 3.5-4.5 yaktığını gördükçe yakıt cimrisi olduğunu da anlayabiliyorum. Sürekli devirli ve sonlarında kullandığınız zamanda 6-7 litreleri görmek mümkün olmaktadır. KTM 390 Duke sahibi olduğunuz zaman daha yüksek cc’lere ihtiyacınız kalmıyor. KTM 390 Duke tork değerleri, yeterli beygir ve motor gücü sayesinde keyifli sürüşlere davetiye çıkarabilmektedir. Ayrıca kaydırmalı debriyaj, ABS ve sıvı soğutmalı olması daha konforlu ve güvenli sürüşler sağlamaktadır.

TasarımKTM 390 Duke İncelemesi

KTM 390 Duke son değişimlerle birlikte tasarım olarak rakiplerini geçmeyi başarmıştır. Eski tasarımını da beğenen biri olarak yeni tasarımı da beğendiğimi söyleyebilirim. Sivri ve aykırı duran kafa, depo ve arka kuyruk tasarımı motosikletin kalıplı ve güçlü olduğunu göstermektedir. LED farlar, panele konumlandırılmış TFT ekran ve geceleri görünebilen tuşları sayesinde sürüşlerinize daha fazla keyif eklenmektedir. KTM 390 Duke incelemesi ve sürüşü gayet keyifli olsa da 61.990 TL’lik fiyatıyla hayallerimizi süslemeye devam etmektedir.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here