CFMoto 1250TR-G İncelemesi

0
1818

CFMoto son zamanlarda adını ve kalitesini ortaya koymaya devam etmektedir. Batı Dünyasında Çin menşeili motosikletler, genellikle sevilmez ve piyasası düşük olurdu. CFMoto bu algıları yıkarak, iyi bir pazar payına sahip olmak istiyor. 1250TR-G modeli 2021 yılında satışa çıkması planlanmaktadır. İlk olarak Çinli polislere ve güvenlik mensubu insanlara ulaşım için verilmesi planlanmaktadır. böylece prototiplere ve geliştirmelere açık olacaktır. Alınan geri bildirimlere göre 2021 yılında sivil versiyonu, satışa başlayacaktır.

CFMoto 1250TR-G İncelemesi CFMoto 1250TR-G İncelemesi

Bu motoru en önemli kılan özelliği; Çin menşeili, en güçlü motosiklet olmasıdır. CFMoto ve KTM işbirliğiyle üretilmesi planlanmaktadır. CFMoto, KTM790 adventure, 790 Duke, 890 Duke R modellerinin paralel motorlarını yapmayı üstlenmiştir.

Teknik ÖzelliklerCFMoto 1250TR-G İncelemesi

1279 cc olarak üretilen CFMoto’nun motoru ilk defa yapılmıştır ve KTM’den esinlenilmemiştir. 140 beygir olması planlanan 1250TR-G de beygir yerine yüksek torka önem verilmiştir. Bu haliyle bile BMW’nin 134 beygirlik R1250 RT’sini geçmektedir. Gelişmiş Teknoloji’nin üzerinde geleceği söylenmektedir. 1250TR-G süspansiyon ayarları ve çeşitli modlara sahip olacaktır. Böyle bir motorda insanın aklına ilk olarak fren sistemi gelmektedir. Brembo radyal kaliperler ve Bosch marka ABS sistemiyle son derece etkili frenlere sahip olacaktır. Brembo ve Bosch giib iki güçlü markayla çalışmaları, satış rakamlarını arttıracaktır. Baştan aşağı kaliteli bir üretim ve teknik servis sağladıklarında alıcılara güven aşılayabileceklerdir.

TasarımCFMoto 1250TR-G İncelemesi

Motosikletin TFT gösterge ekranı geniş ve birden fazla cihazın konfigürasyonunu iletebilmektedir. Motosikletin göstergesinde JBL yapımı radyonuzdan, lastik basınçlarınıza kadar birçok şeyi rahatlıkla görebiliyorsunuz. Gösterge ekranından sürüş modlarını, süspansiyon ayarlarını, multimedya ve navigasyonu rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Geniş tasarımı, üçlü çantaları ve ayarlanabilir tur camıyla şık ve gösterişli durmaktadır. Sürücü’nün ve Yolcu’nun rahatlığı ön plana çıkmaktadır. Çinli bir motosiklet olsa bile gösterim ve kalite bakımından, rahatlıkla Japon motosikletlerle kapışabilecektir. CFMoto Diğer Ülkelerde tıpkı Kore yapımı Hyundai ve Kia gibi piyasa da söz sahibi olabilecek ve yer edebileceğe benzemektedir. İhracat pazarında nasıl bir plan izlediklerini maalesef ki bilemiyorum. 2021 yılında satışa sunulacağını varsayarsak, yakın zamanda eksik bilgilerde rahatlıkla tamamlanacaktır. CFMoto 1250TR-G İncelemesi ve sürmesi zevkli bir motosiklet olacağa benzemektedir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here