Japon Naked Motosikletlerinin Gelişimi

0
727
Japon Naked Motosikletlerinin Gelişimi

Japon Naked Motosikletlerinin Gelişimi! 2020 Yılında CB serisi, Kawasaki Z serisi, Yamaha XSR ve MT serisiyle kapışmaya devam etmektedir. Japon Naked Motosikletlerin Gelişimi uzun yıllar almıştır. Japon üreticiler genellikle teknoloji ve araç endüstrisinde kilit rolleri üstlenmektedir.

1970’lerin başlarında başlayan “Bütün Özellikleri Sağla” mottosuyla motosiklet modelleri üretip, Amerika ve Avrupa pazarına hücum etmişlerdir. Zamanında Honda’nın CB750’si, Yamaha’nın XS750’si, Suzuki’nin GT750’si sınıflarına öncülük etmiş motosikletlerdir. Japon üreticileri, üretim aşamasında oldukça evrensel bir karar verdiler. Motosiklet sürücüleri işlerine giderken konforlu, hafta sonları için hızlı ve her yol durumuna uygun motosikletleri üretmeye karar verdiler. Aynı zamanda bu özellikleri şık ve gösterişli tasarımlarla birleştirmeyi hedeflediler. Birçok üretici naked diye tabir edilen, motosiklet sınıfında etkili ürünler ortaya çıkardılar. Naked motosikletlerin her biri farklı karaktere sahip olsa da temelde aynı özellikleri barındırırlar. Günümüzde üretilen, naked motosikletlerin geçmişten esinlendiklerini rahatlıkla görebiliyoruz.

Geleceğin Popüler Sınıfı: Naked!Japon Naked Motosikletlerinin Gelişimi

Test yazarlarına göre birçok Naked motosikletin sadece markaları farklıdır. Bazılarının birbirlerine benzerliği ortak parça ve ortak fabrika kullanımlarından kaynaklanmaktadır. Geçmiş yıllarda naked motosikletler tutulmayan ve değeri bilinmeyen motosikletlerdi. Fakat gelişen teknoloji naked motosiklet sınıfına yaradı ve en işlevsel motosiklet kategorisi olarak ortaya çıkmayı başardı. Naked motosikletlere sahip olduğunuz zaman uzun yol, kısa sürüşler, dinamik ve konforlu sürüşlerin hepsini tek bir motosiklette yaşayabiliyorsunuz. Eski sürücülerin spor motosiklet sevdasını bırakıp, naked motosikletleri seçmeleri de bu tezimi doğrular niteliktedir. Japon naked motosikletlerin gelişimi etkili ve yararlı donanımlarda sınıfını zirveye taşıyabilmiştir. Japon Naked Motosikletlerinin Gelişimi motosiklet severler için önemli olmuştur. Özellikle daralan ekonomilerde birden çok işlevsel özelliğe sahip motosikletler, bulunmaz Hint kumaşına benzemektedir. Eğer kendinize koleksiyon oluşturacak kadar motosiklet alım gücünüz yoksa naked sınıfına yönelmelisiniz.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here