2021 Ford Bronco Koronavirüs Sebebiyle Ertelendi

0
899

Koronavirüs sebebiyle ortaya çıkan tedarik zinciri problemleri sebebiyle 2021 Ford Bronco ertelenmek zorunda kaldı. Bronco hayranlarını üzen bu haber yeni bir gelişme olarak ortaya çıktı. Bilinen durum ise 2021 yaz aylarına kadar Bronco’nun mağazalarda yer edinemeyeceği.

2021 Ford Bronco Ertelemesi

Normal şartlarda 2021 Ford Bronco, 7 Aralık 2020 itibariyle başlayacak olan siparişlere sayılı günler kala gelen bu üzücü haber Bronco sevenleri üzdü. Şu anki durumda iyi ihtimalle Ocak 2021 ortasında ön siparişler alınmaya başlayabilecek. Başlangıçta 2021 bahar aylarının başında off-road ürününü sunmak ve satışına başlamak istiyordu Ford. Ancak tabiki pandemi süreci ile beraber gelişen öngörülemeyen problemler markanın planlarını bozdu. Uzun bir süre kaybedilen zamanı telafi etmeye çalışan marka. Bu hafta itibariyle pes etti ve ertelemeyi doğruladı.

Tek kötü haber bu da değil. Bu durum iki ve dört kapılı otomatik şanzımanlı modeller için geçerli. Bu model için Sasquatch manuel şanzıman seçeneğini sabırsızlıkla bekleyen bir güruh da söz konusu. Ancak Ford manuel şanzıman seçenekli Sasquatch Bronco’nun 2022’ye kadar mümkün olamayacağını bildirdi. Böylelikle manuel şanzımanı bekleyen kitleye asıl büyük darbe gelmiş oldu.

2021 Ford Bronco

Ford Bronco’nun Geleceği

Sasquatch paketi ve manuel şanzıman ile donatılmış Bronco modeli şimdi 2022 yılına ertelenmiş oldu. Off-road odaklı Sasquatch paketi, 35 inç lastikler, bir elektronik transfer kutusu, ön ve arka kilitleme aksları, 1,2 inçlik bir kaldıraç, daha büyük çamurluk işaret fişekleri (büyük lastiklere uyacak şekilde) ve Bilstein amortisörlerini içeriyordu. Aslında bir bakıma daha agresif yönleri olan bir seçenek olan Sasquatch önümüzdeki seneye yetişemiyor. Gecikme, şu anda bayilere gelen daha küçük, crossover tabanlı Bronco Sport’u ise etkilemedi.

2021 Ford Bronco

Ford, tedarik zincirindeki sorunları vurgulasa da, gecikmelerin kesin doğası hakkındaki ayrıntılar bilinmiyor. Bu arada, Ford’un yeniden doğan 2021 Bronco’su için yaklaşık 200.000 rezervasyonu var. Ve şirket, bunların büyük bir çoğunluğunun nihayetinde satışa dönüşmesini bekliyor. Anlaşmanın imzalanmasına yardımcı olmak için Ford, üretim yaklaştıkça yeni seçenekler ve aksesuarlar sunmayı planladığı biliniyordu. Ancak son açıklanan tedarik problemlerinin ve de pandemi etkilerinin bu planlara etkisinin ne olacağı henüz bilinmiyor. 

2021 Ford Bronco

 

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here