Mercedes AMG ve Ünlü Sanatçı William Ortaklığı ile Yeni Bir Araç Tasarlandı

0
1088
Mercedes AMG Ve Ünlü Rapçi William Ortaklığı

Mercedes AMG ve Ünlü Sanatçı William bir ortaklık imzaladı. Bu sayede şarkıcı William, elektrikli otomobil konusunda Mercedes’in yeni yüzü oldu. Mercedes’in yeni hibrit aracı William üzerinden tanıtılacak. Bu iş birliğinin lansmanı sırasında ortaklaşa oluşturulan konsept, modelin hibrit bir AMG GT 4 Door Coupe olduğu ortaya çıkarttı. Mercedes markasının tanınmış bir sanatçıyla ortaklık imzalaması herkesi heyecanlandırdı. Öyle ki aracın seri üretime geçip geçmeyeceğini merak ediyor.

Sanatçının dediğine göre tasarlanan araç, performansı görüldükten sonra açık arttırmayla satışa sunulabilir. AMG GT 4 Door Coupe’nin temelleri üzerine tasarlanan bu araç birden fazla aracın birleşimi gibi gözüküyor. Araca Mercedes AMG ve ünlü sanatçı William “Flip” adını vermişler.

 Konsept Araç “Flip” Hakkında 

Mercedes AMG ve Ünlü Sanatçı William bir ortaklığı

Şimdiye kadar bu aracın görüntüsü basına sızdırılmıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde paylaşılan fotoğraflar ve videolar ile aracın görüntüsü tamamen ortaya çıktı. Modele göz gezdirdiğimizde uzun bir kaputa sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca yalnızca iki kapılı olarak tasarlanmış bir modeldir. Mercedes markasının uzun zamandır üretmediği tarzda bir araç tasarlanmış. Aracın motor kısmında bir değişiklik bulunmuyor. Son olarak eskisinde olduğu gibi 8 silindirli motor bloğu ile birlikte 630 HP güç üretebiliyor.

Konsept Aracın Tasarımı

Mercedes AMG

Mercedes AMG ve ünlü sanatçı William’ın ortaya koyduğu konsept araç tasarımıyla herkesi büyülüyor. Ayrıca aracın ön kısmına baktığımızda yuvarlak siyah tasarımlı LED farları ve büyük ızgarası ilk göze çarpan detaylar arasında bulunuyor. Aracın farları bu tasarım ile geçmişten gelen bir otomobil hissiyatı yaşatıyor.

“Flip” adlı aracın yan kısmına baktığımızda kapılarının normal araçların aksine ters yönde açıldığı gözümüze çarpıyor. Bu kapılar aracın ön kısmından neredeyse arka kısmına kadar uzanıyor. Aynı şekilde camları da ön kısımdan arka kısma kadar birleşik bir biçimde gidiyor. Jantları ise yine çok farklı bir tasarımla bizleri karşılıyor. Neredeyse tamamen kapalı bir tasarıma sahip olan jantlar ayrıca beyaz bir renk ile geliyor. Kapının ön kısmındaki sakallar ise araca çok farklı bir hava katıyor ve daha gösterişli gözükmesini sağlıyor.

Sıfır KM Mercedes Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here