Volvo ve Epic Games Araçlar İçin Unreal Engine Ortaklığı Kurdu

0
898
Volvo ve Epic Games Araçlar İçin Unreal Engine Ortaklığı Kurdu

Volvo ve Epic Games otomobillerde bulunan bilgi-eğlence sistemleri için ortaklığa adım attılar. Volvo “Unreal Engine” teknolojisiyle yeni elektrikli araçlarının konforunu artırmayı planlıyor. İsveçli otomobil üreticisi Volvo oyun geliştirme şirketi Epic Games ile yaptığı anlaşmayla sektörde yenilikçi bir adım atmış oldu. Öyle ki Epic Games’in oyun motoru olarak kullandığı teknoloji artık Volvo’nun elektrikli araçlarında yer alacak. Bu sayede Volvo arabaları hiç olmadığı kadar etkileyici bir bilgi-eğlence sistemine sahip olmuş olacak.

Volvo ve Epic Games Ortaklığı ile Üst Düzey Kullanıcı Deneyimi

Volvo ve Epic Games Araçlar İçin Unreal Engine Ortaklığı Kurdu

Video oyun düşkünlerinin yakından tanıdığı Unreal Engine artık Volvo araçlarında yer alacak. Epic Games’in geliştirmiş olduğu bu oyun motoru sayesinde üst düzey bir araç içi teknolojisi kullanıcıları bekliyor olacak.  Foto gerçekliğinin son derece fazla olduğu bu donanım ile birlikte Volvo otomobiller müşterilere teknolojik bir deneyim de vaat ediyor. Ayrıca bu çok boyutlu ekranlar sayesinde sürüş keyfi de bir seviye atlamış olacak. Çünkü görselliğin sürürkleyicilikle buluştuğu bu ekranlarda aracın her tarafı kontrol edilebilir olacak.

Volvo Bilgi-Eğlence Sistemi Artık Daha Kullanışlı

Volvo ve Epic Games Araçlar İçin Unreal Engine Ortaklığı Kurdu

Epic Games iş ortaklığı sayesinde Volvo’nun bilgi-eğlence ekranlarının kalitesi de artmış olacak. Böylece ekranların hızı kendini ikiye katlayacak. Üstelik ekranlarda görülecek grafik ve tablolarla araç analiz raporlarını görmek de mümkün olacak. Bu sayede de araç içi görsel teknolojisi farklı bir boyut kazanacak. Volvo otomobiller de kusursuz ekranlar ile hizmet vermiş olacak. Son olarak, Epic Games ortaklığı ile hazırlanan ilk bilgi-eğlence sistemi ekranları 2022 yılı bitmeden otomobillerdeki yerini alacak. Ayrıca Volvo bundan sonraki birçok yeni modelinde bu yeni donanımı kullanmayı planlıyor.

Sıfır KM Volvo Modelleri

İkinci El Volvo Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here