Maserati Tam 105 Yaşında!

0
13273

Maserati tam 105 yaşında! Dünyanın en havalı en gözde otomobil tasarımlarının adresi olan Maserati markası, bu yıl itibariyle 105 yaşının heyecanını tutkunlarıyla paylaşıyor. İtalyan tasarım dilinin en güzel örneklerinden biri olan Maserati, sadece bir otomobil markası değil bir yaşam tarzının da adı haline geldi.

Maserati Tam 105 Yaşında!

Maserati markası, sizce kaç yıldır var? Şöyle bir tahmin edin desek…

Maserati Fabrikasi
Maserati Fabrikası 1915

105 yıllık marka hikayesi ve emek emek bugünlere ulaşan bir İtalyan zevki özeti olan Maserati’nin bu muhteşem yaşına dair büyük kutlama 2020’nin Mayıs ayında yapılacak.

Maserati Alfieri ve Yeni Super Spor Maserati

Yeni spor otomobili üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Maserati, Alfieri ile 105 yaşını kutlayacak. Marka, 1914 yılında Alfieri adlı bir alt marka kurmuştu. İşte bu marka ile motor sporlarında Maserati adı tam 105 yıl boyunca pistlerde görüldü.

İlk Maseratti
İlk Maserati

Markanın en gözde modelleri olan Quattoporte, Biturbo, Shamal, Karif, 3200 GT gibi seçenekler sadece tasarımlarıyla değil motor güçleriyle de çok çekiciler. Ayrıca motorsporları dünyasına Tipo26, MC12 gibi modelleri sunan İtalyan üretici, her zaman zirvede olmayı sevdi.

Maserati yeni bir super spor model üzerinden çalışıyor. Bu modelin tanıtımı da 105.yıl kutlamalarında yapılabilir. Henüz tasarım aşamasında olan yeni Maserati spor otomobili hakkında bilgimiz maalesef yok.

2. El Maserati Fiyat Listesi Burada!

İtalya Modena’daki tarihi Ciro Menotti tesisinde bu yıl dev bir Maserati organizasyonu göreceğiz. Mayıs 2020’de Maserati markası 105 yılını büyük bir organizasyonla kutlamayı planlıyor.

 

 

Maserati Tam 105 Yaşında!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here