2020 Opel İnsignia makyajı nasıl oldu? Peki, makyajlı İnsignia nasıl görünüyor? Opel İnsignia’nın makyaj operasyonuna baktık…

2020 Opel İnsignia Makyajı

makyajla birlikte küçük değişiklikler gören Opel İnsignia yeni nesil güvenlik sistemlerinin de etkisiyle epeyce dikkat çekecek gibi. Opel’in amiral gemisi İnsignia, üretildiği ilk günden beri dikkat çekiyor. “ağır abi” imajını son değişimlerle bir parça üstünden atsa da ağır bir duruşu hala var. Güçlü, ağır, akıllı bir havası olan Opel İnsignia’nın ilk çıkış yaptığı dönemde fazla yakıt tüketimi nedeniyle istediği satış başarısını yakalayamadığını da hatırlıyoruz. Ancak son dönemde marka, İnsignia modelini öyle iyi optimize etti ki artık yakıt ekonomisi konusunda da işler epeyce değişti.

Dizel Otomatik Opel İnsignia İncelemesi Burada!

Opel’in orta segmentteki temsilcisi İnsignia 2020 yılı için yeni güvenlik teknolojileri içeren bir makyaj operasyonu geçirdi. Bu operasyonun bir kısmı da tasarımsal detayları kapsıyor.

2020 Model Opel İnsignia

Ön tasarımda Opel Corsa’dan izler var gibi. Özellikle yenilenen farları Corsa ile aynı. LED aydınlatmaları baz versiyonla da sunan İnsignia, 168 bağımsız LED ile daha iyi bir ışık kontrolü sunuyor. Ön tampon ve ızgara üzerinde de küçük ama etkili tasarım değişiklikleri var. Egzoz çıkışı için köşeli bir yapı tercih edilmiş. İç mekanda yeni navigasyon grafikleri ve kablosuz şarj imkanı var.

Yeni Opel İnsignia Motor Seçenekleri Nasıl?

2020 Opel İnsignia motor seçenekleri aşağıdaki gibi:

  • 1,2 litrelik turbo benzinli motor
  • 1,4 litrelik turbo benzinli motor
  • 1,5 litrelik dizel motor

En Uygun İkinci El Opel İnsignia Seçeneği Nasıl Bulunur?

Sıfır km İnsignia fiyatları 235 bin TL civarında seyrediyorken ikinci el İnsignia fiyatları için detaylı bir araştırma yapmak gerek.

2. El Opel İnsignia Fiyat Listesi Burada!

arabam.com ile sahibinden 2. el İnsignia seçeneklerine ya da galeriden ikinci el İnsignia seçeneklerine hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz. Bir kaç saniye içinde aradığınız ikinci el Opel İnsignia sonucuna ulaşabilir, ekspertiz raporu, ilan tarihi, aracın özellikleri gibi pek çok detayı da kendi beklentinize göre filtreleyebilirsiniz.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here