Hybrit araç teknolojisi her geçen yıl daha fazla gelişiyor. Diğer yandan elektrikli araçlara ve hybrit yakıt teknolojisine yapılan yatırımlar da sürüyor. Daha fazla toplum bilinci, daha fazla elektrikli araç şarj noktası, daha fazla model seçeneği, daha uzun menzil ve daha fazla devlet desteği ile giderek elektrikli araçlar / hybrit araçlar neredeyse hepimiz için tek seçenek olabilir.

Hibrit otomobillerin daha fazla yaşama dahil olmasına güzel bir örnek de geçtiğimiz günlerde bir bakanımızın makam aracı olarak yeni Toyota Corolla hibrid’i tercih etmesi oldu.

Bakan’ın Makam Aracı Toyota Corolla Hybrid!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Üniversitesi Kulukça ve AR-GE Merkezinin açılışına yeni Toyota Corolla Hybrid ile katıldı. Böyle örnekler, çok değerli. Çünkü devlet eliyle çevreye ve yeni motor teknolojilerine verilen desteği simgeliyor. Diğer yandan Türkiye, Avrupa’ya nazaran hybrit araç kullanımı konusunda biraz daha zayıf bir bilice sahip. O bilinci güçlendirmek için de böyle örnekler çoğalmalı.

Yılın Otomobili Seçilmişti!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen Yeni Corolla Hybrit, menzil, yakıt ekonomisi ve konfor üçlüsünde beklentileri aşıyor. Otomobil Gazetecileri Derneği üyelerinin toplam 4170 puanla yılın otomobili olan Corolla Hybrid, ülkemizde üretiliyor.

Yeni Toyota Corolla Hybrit Hakkında

Şık ve akıcı çizgilere sahip yeni Corolla, güçlü duruşu ile dikkatleri üzerine çekiyor. LED farlar, lake siyah ızgaralar, şık krom detaylar ve 17″ alüminyum alaşımlı jantlar gibi gösterişli dış özellikler yeni Corolla’nın dikkat çekici tasarımını tamamlayarak ona üstün prestij kazandırıyor.

Toyota Corolla Sedan

2019 Toyota Corolla Hybrid almayı düşünüyorsanız otomobil, Hybrid Vision, Hybrid Dream, Hybrid Flame, Hybrid Passion olmak üzere 4 farklı donanımla sunuluyor.

 

 

Hybrid

 

Uzunluk: 2700mm/ Genişlik: 1780mm/ Yükseklik: 1435mm

Üç kollu deri direksiyon simidi, köpekbalığı anten, arka havalandırma üzerinde saten krom detaylar, elektronik park freni dikkat çeken detaylar arasında.

1 YORUM

  1. Bravo diyerek kutluyor ve alkisliyorum, olumsuzlarda tenkit edip elestirdigimiz gibi, bu tarzda guzel haberlerde de alkislamayi bilmek lazim, darısı hepsinin başına

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here