Lamborghini Huracan Evo, 2021 Fluo Kapsül ile renklendi

2
2357

Lamborghini Huracan Evo 2021 model yılı sunumuyla Sant’Agata Bolognese şirketi, müşterilerine 610 beygir gücündeki V10 spor otomobili daha da özelleştirme fırsatı veren Fluo Kapsül paketi ile yeni bir renk yelpazesi sundu. Bu renkler sayesinde görenlerin gözleri kamaşacak gibi görünüyor.

Lamborghini Huracan Evo için 5 yeni renk

Yeni Fluo Kapsül paketi ile Lamborghini Huracan Evo’yu Verde Shock (yeşil), Arancio Livrea (turuncu), Celeste Fedora (mavi), Arancio Dac (farklı tonda bir turuncu) ve Gallo Clarus (sarı) dahil olmak üzere 5 yeni dış ve iç rengi arasından seçim yapmak mümkün. Ayrıca tavanın mat siyahı, ön tampon ve yan eteklerle uyumlu bir görünüş elde etmiş durumda. Oldukça sportif bir görünüme sahip. Otomobil sevenlerin aşık olacağı bir araç.

Lamborghini huracan foto

Lamborghini’nin de vurguladığı üzere, yeni fluo renkler aynaların, arka difüzörün ve arka ayırıcıdan geçen hatların bazı ayrıntılarını da içeren mat siyah unsurlarla mükemmel bir şekilde eşleşiyor.

Yeni iç kaplamalar

Yolcu bölmesinin içinde, Fluo Kapsül paketi tarafından seçilen renk , start-stop düğmesinin döşemesinde ve koltuk başlıklarının üzerindeki Lamborghini ambleminde bulunuyor. Bu mekanlar için genellikle siyah renkler tercih edilmiş ve iç renk uyumunu yakalamışlar.

lamborghini huracan arka

Bunlar için Lamborghini, müşterilerine Alcantara veya Sportivo EVO kaplamalı Unicolor deri yeni spor koltukları bir seçenek olarak sunuyor.

Lamborghini Huracán EVO Fluo Kapsülü, 2021 Huracán EVO model yılında satışa sunulacak.

Motorda Değişim Var Mı?

Lamborghini, Huracan’ın görünümününde bir çok değişiklik olduğunu öğrendik. Fakat motor da ne gibi değişiklik var diye soracak olursanız, radikal bir değişim olmadığını söyleyebiliriz. Lamborghini’nin 5,2 litrelik V10 motoru 630 beygir gücünde. Ek olarak 600 Nm tork üreten aracın, 0-100’ü 2,9 saniye. Azami hız ise saatte 325 km.

2. El Araba İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here