5 Elektrikli Araç: Yakından Görülecek

0
1025
yeni 5 elektrikli araba

Otomobil üreticileri gittikçe elektrikli arabalara yöneldikçe, yeni yıl için yeni elektrikli araçlar gözümüze aşina olmaya başlayacak. Bazı üreticiler için ilk elektrikli araba üretimi olacakken, Tesla gibi şirketler zaten var olan modellerini yenileyecek. İşte bu yazımızda bu sene göreceğimiz 5 elektrikli araç için derleme hazıraldık.

1Ford Mustang Mach-E

Ford’un ilk tam elektrikli aracı zaten büyük bir sıçrama yapmıştı. Şu an insanlar bu aracı almak için sıraya giriyor. Ford bu araç için ezici bir üstünlük için uzun menzilli pilleri tercih ediyor. Mach-E’nin bu yıl sonunda yolda görmeye başladığımızda nasıl karşılandığını merak ediyoruz.

2Aston Martin Rapide E

12 silindirin sesini ve hissini seviyoruz, bu yüzden Rapide E’nin yaşayacağı çok şey var. Bu deneyimi eşit derecede heyecan verici bir elektrikli deneyimle değiştirmek zor bir iş ama Aston Martin’in vaat ettiği şey tam olarak bu.

3Polestar 2

Volvo yan markası, güçlü ve pahalı Polestar 1 plug-in hibrid ile bizi şimdiden etkiledi. Tamamen elektrikli Polestar 2’nin de aynı şeyi yapıp yapamayacağını bu yıl öğreneceğiz.

4Tesla Model Y

Oldukça popüler olan Model 3, ilk dönemlerinde muazzam zorluklarla karşılaştı. Bu yüzden Model Y’nin lansmanı sorunsuz giderse ilginç olur. Tesla’nın bir yaz lansmanı planlamasına rağmen, bu yıl müşterilerin eline geçeceğini bile göreceğimizden tamamen emin değiliz. Model 3 satışlarının yeni crossover’a nasıl tepki vereceğini de merak ediyoruz.

5Porsche Taycan

Merakla beklenen Taycan gerçekten de çok özel bir Porsche. Mission E konsepti olarak ilk geldiğinden beri bu arabayı yakından takip ediyoruz ve ilk görüntü umut verdi . ABD teslimatları Aralık ayında başladı. Şimdi, Porsche’nin ileriye dönük elektrikli performans için neler yapabileceğini merak ediyoruz.

Bu sene göreceğimiz 5 elektrikli araç derlememiz bu şekilde. Umarız bu otomobilleri ülkemizde de kısa sürede görmek mümkün olur.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here