Hyundai Atletico Madrid oyuncularına tucson hediye etmeye hazırlanıyor. Futbolcular süslü arabalara yabancı değildir. Cristiano Ronaldo iddia 9.000.000 $ değerinde bir Bugatti Centodieci satın aldı ve Manchester City yıldızı Benjamin Mendy son zamanlarda bir Lamborghini Aventador SVJ Cannes sahibi.

hyundai atletico madrid

Spor yıldızları dünyanın en pahalı arabalarından bazılarını karşılayabilecek kadar zengin olsalar da, bazen sponsorluk anlaşmaları sayesinde ücretsiz arabalarla da ödüllendiriliyorlar. MotoGP şampiyonu örneğin, Marc Marquez, yıllar içinde birden fazla BMW M rozetli araba sahibi oldu. Şimdi ise Hyundai Atletico Madrid takımı için her bir oyuncuya Hyundai Tucson hediye etmeyi düşünüyor.

hyundai atletico madrid

Araçların teslimi Wanda Metropolitano Stadında Gerçekleşecek

Hyundai Atletico Madrid takımının resmi sponsoru olduğundan, erkek ve kadın takımın her resmi oyuncuya yeni Tucson’u ücretsiz olarak alacak. Özel bir etkinlikte takdim edilecek olan SUV Wanda Metropolitano stadyumunda oyunculara teslim edilecek.

Yeni Tucson İle Şehir Turu

Hyundai tarafından yayınlanan yeni bir videoda, Joao Felix, Yannick Carrasco Saul Niguez, Amanda Sampedro, Deyna Castellanos ve Toni Duggan gibi erkek ve kadın takımlarının en iyi oyuncular Madrid’de bir tur atmak için yepyeni Tucson’u alıp Metropolitan Wano’nun Stadyumu’na varmadan önce Plaza Castilla, Neptuno, Calle Alcala ve Rio Manzanares gibi ikonik bölgelerden geçecekler.

Hyundai Atletico Madrid işbirliği ile yapılan lansman sonucu markanın Hyundai logosu Wanda Metropolitano Stadyumu’nda çim üzerine yerleştirildi.7

Kırmızı Tucson Motorları

Her oyuncu artık yeni Tucson Hybrid sahibi oldu. Hyundai Atletico takım oyuncularına verdiği Tucson modelinde 1.6 litre turbo motor ve 44.2kW elektrik motoru ile 226 hp ve 258 Nm tork üretiyor. Ayrıca araçta altı ileri vitesli otomatik şanzıman da bulunuyor. Kulübün resmi takım renklerine bir saygı olarak, her Tucson motoru kırmızı ile boyandı. Bu Hyundai Atletico Madrid bağlarını güçlendirir nitelikte bir hareket.

Standart olarak, Yeni Hyundai Tucson modeli SmartSense Safety paketi ile birlikte geliyor. Gelişmiş sürücü yardımcıları yaya ve bisikletçi algılama ile ileri çarpışma kaçınma dahil, yüksek ışın yardımcı, şerit tutma yardımcı, sürücü dikkat uyarı, ve arka yolcu uyarısı gibi özellikleri barındırıyor.

İkinci El Hyundai Tucson İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here