Ford Kuga Yakışıklı Olmaya Devam Ediyor

8
14005
Ford Kuga

Yenilenen Kuga sonunda karşımızda ve Ford bayilerinde yerini almaya başladı. Zaten heybetli olan kaslı görünümüne büyüyen boyutlarıyla daha çok heybet katan Kuga bu yönde kullanıcılarını tatmin etmeyi başaracak gibi gözüküyor.

• Yenilenen motor seçenekleri?
• Donanım seçenekleri?
• Fiyat listesi

Ön ızgarasına Ford karakteristik panjurunu devasa olarak büyüten Kuga tasarımcıları, otomobile sen ihtişamlısın demiş gibi görünüyor. Ford’un farklı yol ve sürüş koşullarına otomatik olarak uyum sağlayan hassas dinamik led ön far sistemi baya ilgi çekici görünüyor. Titanium donanımında gelen 18” alüminyum jantlar otomobile özgüven veriyor.

Ford Kuga

Style, Titanium, St-Line ve Premium donanım seviyesi olan Vignale donanımlarıyla gelecek olan Kuga her türlü kullanıcıya istediği seçenekleri donanım zenginliği ile sunabiliyor. İlk etapta 1.5 lt dizel 120 hp güç seçeneği ile gelecek Kuga sonraki dönemde hibrit motor seçeneği ile de ülkemiz yollarında olacak.

Yeni Ford Kuga genişleyen aks mesafesi dolayısıyla geniş iç mekanın yanı sıra kızaklı ileri geri hareket edebilen koltuklar sayesinde esnek bagaj hacmi ile sınıfında en üst sıralarda yer alıyor.

Sync 3 bilgi eğlence sistemi, farklı sürüş modları, joystick vites, B&O ses sistemi , full dijital gösterge paneli, üç yönlü klima özelliği, kablosuz şarj gibi donanımlarıyla premium modellere göz kırpıyor.

ford kuga

Güvenlik seçeneklerinde de bonkör olan Kuga, trafik levhası tanıma sistemi, şerit hizalama asistanı, yeni aktif park asistanı ve tam otomatik park etme özelliği ile göz dolduruyor.

EURO NCAP tarafından en yüksek notu (Beş Yıldız) alan Kuga güvenlik konusunda da elinden geleni yapmış gibi gözüküyor.

1.5 lt dizel ve benzinli Ecoblue seçenekleri ile 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman ile kullanıcılarına sunulacak. Dizel motorun 120 hp gücünün yanı sıra 300 NM tork değeri otomobilin heybetinin altında kalmıyor. Benzinli motorda ise sunular 240 NM tork değeri yeterli seviyelerde.

269.300 TL ve kampanyalı lansman fiyatları ile sizleri bekliyor

8 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here