Mercedes Yeni GLA Serisine Çok Güveniyor

4
13212
Mercedes GLA

Mercedes-Benz otomotiv icra kurulu başkanı ve otomotiv grubu başkanı Şükrü Bendikhan yeni GLA’nın satış hedeflerine yönelik açıklamada bulundu. Açıklamada: ”Yeni Mercedes-Benz GLA, şehir hayatının macerasını yaşayanların SUV’si. Off-road karakterli araçların sağlam yapısını, konforlu şehir aracı kimliğiyle aynı modelde bir arada sunuyoruz. Tasarıma ve güvenliğe önem veren, aynı zamanda macera ruhlu kitleyi Yeni GLA ile birlikte Mercedes-Benz markasıyla tanıştırmayı umuyoruz.” dedi.

Mercedes GLA

Başkan’dan Önemli Açıklamalar!

Ayrıca Mercedes-Benz’in kompakt SUV sınıfında atılımlarının devam edeceğini söyleyen Bendikhan :  “Yeni A-Serisi Hatchback ile başlattığımız kompakt sınıftaki model yenileme atağımızı, geçtiğimiz ay satışa sunduğumuz Yeni GLB ve Temmuz 2020 itibarıyla satışına başladığımız Yeni GLA ile tamamlıyoruz. Böylece kompakt sınıfta toplam altı farklı seçenek sunarak, müşterilerimizin talep ve beklentilerini daha fazla karşılar pozisyona geleceğiz. Yeni GLA’nın da katkısıyla Premium kompakt segmentteki atağımızı sürdürüyor ve GLA satışlarımızın en az üçte birinin daha önce Mercedes-Benz markasını deneyimlememiş kişilerden olmasını hedefliyoruz.” dedi.

Mercedes GLA

Mercedes Gla Donanım Özellikleri Neler?

Kompakt ve aynı zamanda SUV tarzında tasarlanmış yeni GLA bir çok kullanıcıyı tatmin etmeyi başarıyor.

  • Hands-Free Access fonksiyonu ile Easy Pack elektrikli bagaj kapağı
  • Manuel ayarlanabilir arka koltuklar
  • MBUX ( MERCEDES-BENZ KULLANICI DENEYİMİ) ile otomobil sesli komut sistemi
  • Dokunmatik kumanda konsepti
  • Arttırılmış gerçekliğe sahip navigasyon
  • MBUX iç mekan yardımcısı

Kokpitinde çok büyük teknolojiyi standart olarak kullanan GLA ihtişamlı tasarımını keskin çizgilerine borçlu. Keskin çizgileri arka C sütununa kadar uzanan modelde krom detaylar, 20” e kadar büyüyen (opsiyon olarak) jantlar, alınan pakete göre otomobilin hem iç hem de dış mekanın da bulunan çizgiler GLA’ya ben buradayım dedirtiyor.

Mercedes GLA

Baştan aşağı led ışıklandırma sistemi ile kaplı GLA hem sportif, hem aile arabası olma özelliğini elinde bulunduruyor gibi gözüküyor. Gerçek egzoz çıkışları güçlü beygir ve tork seçenekleri ile her ne kadar daha sportif olsa da bizce aile kullanımına da uygun bir SUV.

Temmuz ayı itibariyle GLA Türkiye’de satışa 450.000 fiyat bandında çıkacak, ayrıca lansman fiyat avantajlarına da göz gezdirmenizi ve GLA’yı deneyimlemenizi isteriz.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here