Mercedes-Benz Metris, 2015 yılında tanıtıldı. Daha büyük Sprinter kardeşinden ipuçları alarak, teslimat sürücüleri ve inşaat işçileri için daha küçük, daha yönetilebilir bir araç olarak ortaya çıkmıştı. Mercedes Benz Metris, 2021 için yenileniyor ve yeni özellikler alarak gelişiyor. 2021’in ilk yarısında satışa çıkacağı duyuruldu. 2015 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana, Mercedes-Benz Metris, bir otoparka kolay sığma avantajının yanı sıra birçok amaca hizmet eden çok yönlü bir orta boy minibüsün özünü temsil ediyor. Araç,  varlığının altıncı yılına girerken, şirket onu en az bir yıl daha rekabetçi tutacak bir dizi yeni özellik ile yeniledi.

2021 Mercedes Benz Metris Rekabetçi Kalıyor

Makyajın öne çıkan özellikleri arasında yükseltilmiş bir bilgi-eğlence sistemi, sürücü destek sistemleri ve tasarımdaki iyileştirmeler yer alıyor.

Ön tarafta, ortada siyahlar ile çevrelenmiş logoya sahip yeni bir radyatör ızgarası var. Müşteriler ayrıca krom kaplamalı ızgarayı seçebilirler.

Metris ayrıca bir dizi kapı ve pencere seçeneğinin yanı sıra tavan raylarına da sahip. Bagaj bölmesi standart olarak ahşap zeminle geliyor. Plastik zemin isteğe bağlı.

Front View Driving

İç Tasarımda Yenilikler

İçeride, tasarımcılar Tunja döşemeyi Caluma kumaşı ile değiştirdiler ve gösterge panelinin her iki tarafına yerleştirilmiş sportif bir türbin görünümüne sahip yeni klimalar getirdiler. Merkezi gösterge paneli, isteğe bağlı Chrome Paketi ile birlikte cilalı çerçeveye sahip. Bilgi-eğlence sistemi artık Apple CarPlay ve Android Auto’yu destekleyen 7 inçlik bir dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca, uyarlanabilir hız sabitleyici ve canlı güncellemeler sağlayan isteğe bağlı bir navigasyon sistemi de ilk kez kullanıma sunuldu.

Arka camdaki HDR kameradan gelen görüntüyü ileten bir dijital dikiz aynası da eklenmiş. Koltuk başlıkları, yolcular veya diğer engellerle kısıtlanmayan her koşulda arkaya net görüş sunar. Aynı zamanda, geleneksel bir iç dikiz aynasından iki kat daha geniş bir görüş alanı sağlar.

Geliştirilmiş Sürüş Sistemleri

Aktif Fren Yardımı mevcuttur. Yolunuzu geçen bir aracı veya yayayı algılar ve otomatik olarak fren yapar. Mercedes’in Distronic radar seyir kontrolü de isteğe bağlıdır. Ayrıca Metris, Aktif Park Asistanı, Kör Nokta Asistanı ve Şeritte Kalma Asistanı gibi çok sayıda başka yardım sistemiyle ayrı ayrı donatılabilir.

Acil durum çağrı sistemi standart olarak gelir. Çarpışma sensörleri ile kazalar anında kaydedilir ve kurtarma hizmetleri otomatik olarak çağrılabilir. Çağrı, baş üstü kontrol panelindeki SOS düğmesi kullanılarak manuel olarak da başlatılabilir.

Yeni Mercedes-Benz Metris’in 2021’in ilk yarısında ABD bayilerinde sunulması bekleniyor.

İkinci El Otomobil İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here