Ferrari Purosangue SUV 2022 Sonunda Görüntülendi

1
2255
ferrari-purosangue
ferrari-purosangue

Ferrari Purosangue SUV 2022, Maranello’da Garip Bir Kılıkla Görüntülendi. Gerçek hayattaki bir Ferrari Purosangue’ye bir göz atmak için uzun zamandır bekliyorduk ve sonra aynen böyle, bu test aracı, otomobil üreticisinin Maranello’daki arazisinde görüldü.

Ferrari Purosangue SUV Tasarım Olarak Bazı Modelleri Andırıyor

ferrari-purosangue-test-aracı
ferrari-purosangue-test-aracı *görseller carscoops’a aittir

Bir tür garip Maserati Levante’yi kopyalamış gibi görünüyor ya da Levante ile Porsche Panamera’nın karışımı diyebiliriz. Hiç kuşkunuz olmasın, bu sadece Ferrari, Purosangue’nun gerçek tasarımını mümkün olduğu kadar uzun süre korumaya çalışıyor. Bu aracın bize söylediği şey, Purosangue’nin karbon seramik frenlere ve muhtemelen dörtlü egzoz borusu kurulumuna sahip olacağıdır. Ancak arka tarafın uzak tarafı görünmüyor, yalnızca sol taraftaki iki boruyu görebiliyoruz.

Test Aracına Bakılınca Geniş Bir Ön Çıkıntı Bekleniyor

purosangue-görüntülendi
purosangue-görüntülendi

Test aracının düzenine gelince, arka kapılar geçilecek bir şeyse, Purosangue en cömert arka diz mesafesine sahip olmayabilir, ancak açıkça söylemek için çok erken. Üretim gövdesi muhtemelen bir SUV’dan bekleneceği gibi daha geniş bir ön çıkıntıyla çok farklı görünecek. Bu arada kapılar iki aks arasına farklı şekilde yerleştirilebilir. Örneğin daha ortalanmış kapılar görebiliriz.

Ferrari Purosangue: Endüstrinin En Korunaklı Sırrı

suv
suv

Genel olarak Ferrari Purosangue, endüstrinin en iyi korunan sırlarından biri olmaya devam ediyor. Bizim tahminimiz, iç mekan düzeni ve gösterge paneli tasarımı açısından ancak diğerleri kadar iyi denilebilir. Yeteneklerini makul derecede pratik bir insan taşıyıcısı yapmak için doğru şekilde uygulamak adına Ferrari’nin kesinlikle çizim tahtasına geri dönmesi gerekecek.

Bir de, kesinlikle dört tekerlekten çekişe ve Lamborghini Urus’lara meydan okuyacak kadar güce sahip olacak aktarma organları var. Daha fazla değilse bile 650 HP civarında olduğu söyleniyor. Yine, Purosangue rakibinden daha hafif olursa, Lambo’dan daha az güçle idare edebilir – örneğin GTC4 Lusso T’nin 3,9 litrelik çift turbo V8 tarafından üretilen 610 HP gibi.

Bir tür hibrit teknolojinin kullanılıp kullanılmayacağı görülecek. Ancak bu noktada araç mimarisi göz önüne alındığında açık bir olasılıktır. Ferrari, Purosangue için tanıtımını ya önümüzdeki yılın sonunda ya da 2022’de yapmalı. Çünkü daha yapılacak işleri olduğuna dair ipuçları veriyor.

2.el Ferrari İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here