BMW X2 Mesh Edition: Gençler İçin Daha Az Ciddiyet

1
2002
BMW-X2-mesh-edition
BMW-X2-mesh-edition

BMW X2 Mesh Sürümü ile, daha fazla genç insanı veya her durumda olağandışı ve daha gösterişli sunumlara duyarlı halkı çekmek için “standing&business” çerçevesinden ayrılmak istiyor.

Bu nedenle her şey bir görünüm meselesidir. Nispeten sınırlı olan dönüşüm, pratik olarak X2 SUV için mevcut olan tüm motorlara uygulanabilir. Parlak siyah kaplamalı “BMW M” radyatör ızgarasıyla başlar, aynı zamanda mat kahverengiye boyanmış ekler. Örneğin alt tamponun orta kısmı ile başlar. En cüretkar ve görünür unsurlar elbette kaput, yan kısımlar. Aynı zamanda 19 inç jantlar üzerine floresan turuncu çıkartmalar eklenmesiyle ilgilidir.

2021 BMW X2 M Mesh Edition Özel Bir Seri Sunuyor

BMW-özel-serisi
BMW-özel-serisi

İç mekanın da özellikle standart olarak sunulan iki renkli bir renk var. Deri M Sport koltuklar ve turuncu dikişli Alcantara ile daha canlı olması isteniyor. Ekipman ayrıca bir M direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar ve siyah tavan döşemesi içerir.

Edition M Mesh paketi X2 sDrive28i ve x2 xDrive28i’de mevcut olacak ve isteğe bağlı M Sport X paketinden çeşitli özellikler içeriyor. Bu nedenle, M Sport Exterior, Shadowline ve Extended Shadowline paketleri ile standart olarak gelir. X2 M Mesh Edition’ın temel dış detayları arasında parlak siyah pencere ve B sütunu ve C sütunu kaplamasına kadar uzanan dış ayna çevreleri bulunur. Ek olarak, arka bagaj kapağı rozeti çevresi ve egzoz uçları siyah kromla tamamlanmıştır.

BMW X2 Özel Serisi Müşterilere 5 Dış Renk Seçeneği

BMW-X2
BMW-X2

Müşterilere beş dış renk seçeneği sunulacak: Alp Beyazı, Brooklyn Grisi Metalik, Fitonik Mavi Metalik, Siyah Safir Metalik ve Gün Batımı Turuncu Metalik. Yurtdışı modellerde turuncu ve siyah dış çıkartmalar bulunur.

Özel sürümün benzersiz görünümüne ek olarak, benzersiz 19 inç jantlar ve siyah ve turuncu vurgulara sahip mevcut 20 inç M Aerodinamik jantlar yer alıyor. 19 inçlik jantları süsleyen 225 / 45R19 runflat lastikler, 20 inçlik jantlar ise biraz daha düşük profilli 225 / 40R20 runflat lastiklere sahip. Her iki tekerlek seçeneği de dört mevsim veya yaz performans lastikleriyle mevcuttur.

Kabin Özellikleri

BMW-X2-mesh
BMW-X2-mesh

Kabinde, X2 M Mesh Edition standart olarak Siyah Delikli Dakota deri kaplı M Sport koltuklarla birlikte gelir. Ayrıca “Edition” yazılı benzersiz kapı eşikleri, alüminyum altıgen döşeme ve İnci Grisi Krom vurgular ile vites değiştiricileri olan bir M Sport direksiyon simidi de vardır.

2.el BMW ilanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here