2014 model Opel Corsa van, arka camları ve koltukları iptal edilmiş, arkasına bir yük platformu yerleştirilmiş üç kapılı bir Corsa’dır.

Kompakt boyutlarına rağmen, 2014 model bir Opel Corsa van 550 kg’lık bir yükü taşıyabiliyor. Ancak yükleme alanı Peugeot Bipper ve Citroen Nemo gibi kompakt vanlardan çok daha küçüktür. Yine de birçok kişi için, otomobil benzeri sürüş deneyimi, kompakt boyutları, düşük fiyatı ve düşük maliyeti gibi birçok neden onu çekici yapıyor.

2014 corsa van

Corsavan’ın 550kg taşıma kapasitesi bu boyuttaki bir araç için kabul edilebilirden fazladır. Bu, birçok küçük işletme kullanıcısı için yeterli olacaktır. Ancak fazla taşıma kapasitesine ihtiyacı olanlar için yeterli olmayacaktır. Ayrıca ağır malzemelerin yüklenmesini zorlaştıran  yüksek yükleme eşiği ve yükleme alanına erişim sağlamak için yan kapıların bulunmaması pratikliğini azaltıyor.

Corsavan, yarı yükseklikte çelik bölme ve dayanıklı bir çelik yük zemini ile birlikte gelir.

2014 corsa van hacmi

Corsavan, çift kademeli sürücü hava yastığı, kapılarda yan darbe koruma kirişleri, elektronik fren gücü dağıtımlı ABS frenler, SLS ve viraj fren kontrolü ( CBC) . Elektronik stabilite kontrolü (ESP-plus olarak adlandırılır) ile birlikte gelir. ESC, Trend ve Sport dahil olmak üzere daha yüksek donanımlı Corsa Van modellerinde standarttır. Ancak tüm Fiesta van modellerinde bir opsiyon olarak gelir.

Corsavan, standart olarak yarı yükseklikte çelik bir bölmeyle ve yükleme alanında bağlama halkalarıyla birlikte gelir. Opsiyonel olarak file üst koruma ekranı mevcuttur.

2014 corsa van hacim

1.3 litrelik dizel motor harika bir performans sunar. Standart donanımda, minibüsler beş vitesli düz şanzımanla gelir. Ancak Sportif versiyon altı vitesli bir şanzıman alır. Böylelikle daha iyi hızlanma ve daha rahat yüksek hızlı seyir sağlar.

Kompakt boyutlarına rağmen Corsavan, kısmen binek otomobil kökenleri sayesinde oldukça esnek bir sürüşe sahiptir. Bu aynı zamanda Opel’in iyi yol tutuşu sağladığını gösterir. Kırsal yollarda ve şehir çevresinde sürüş yapmanın bir zevk olduğu anlamına gelir.

İKİNCİ EL CORSA VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here