Combo van, 2012’de piyasaya sürülmüştür. Temeli Fiat Doblo Cargo’ya dayanmaktadır. Gelin bugün birlikte 2013 model Opel Combo Van incelemesi yapalım.

Firma, 2018’de Fiat tabanlı Combo’yu, PSA Group’a ait Peugeot Partner’a dayanan tamamen yeni bir modelle değiştirdi.

Gövde seçenekleri

2013 opel combo van genişlik

Opel, kısa ve uzun dingil mesafeli ve yüksek ve alçak tavan seçeneği ile tüm Doblo ürün yelpazesi ile aynı tarzda seçenekler sunuyor. Şirket, Fiat’taki gibi bir pick-up sunmuyor.

Standart donanım olarak, kabini ayıran çelik bir bölme içerir. İki brüt ağırlık seçeneği mevcuttur. (“2000” ve daha yüksek taşıma kapasiteli “2300” modelleri). Ayrıca sınıfındaki en yüksek taşıma kapasitesinden biri olan 1.000 kg’a kadar taşıma kapasitesi sunar.

2013 Ope Combo Van Motor Seçenekleri

2013 opel combo van iç mekan

Benzinli motor seçenekleri arasında 1.4 litre 95 hp benzinli motor bulunur. Ayrıca 1.3 litre 95 hp common-rail dizel motor (Fiat tarafından otomobil ve kamyonet serilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır). Ayrıca 1.6 litre 105 hp common-rail dizel motor bulunmaktadır. Daha güçlü bir 2.0 litre 135 hp dizel mevcuttu. Ancak, Euro 6 emisyon kurallarının gelmesiyle kaldırıldı.

1.3 litre dizel motor ve 1.4 litre benzinli motorun her ikisi de beş vitesli düz şanzıman ile donatıldı. Ayrıca 1.6 litrelik motor altı vitesli bir şanzıman ile geliyor. Ayrıca Beş vitesli otomatik Tecshift şanzıman da en son ürün grubuna dahil edildi. Bununla birlikte, Start/Stop özellikli 1.3 litrelik dizel motoru kullanan bir ecoFLEX düşük emisyonlu versiyonu da bulunmaktadır. Ayrıca 2013 model Opel Combo Van ‘ın tüm modellerinde Basic Combo ve Sportive trim seçenekleri mevcuttur.

2013 opel combo van

1.832 mm genişliğinde 2013 model Opel Combo Van kesinlikle dar bir araç değildir.

Derin bir torpido gözü ve kapı ceplerinde geniş alan var. Ayrıca yolcu koltuğu minderinin altındaki saklama alanına kadar bol miktarda saklama alanı vardır. Sürücü koltuğu ayarı da opsiyon listesinde yer alıyor.

ESC elektronik denge kontrolü artık tüm minibüs modellerinde standarttır. Ancak ön yolcu hava yastığı bir opsiyon olarak mevcuttur.

Çelik bölme, bir kaza anında kabindeki yolcuları değişen yükten korumaya yardımcı olur.

İKİNCİ EL COMBO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here