Elektrikli Ford Mustang Mach-E Modelin Ön Siparişleri Alındı

2
3941

Elektrikli Ford Mustang Mach-E Modelin Ön Siparişleri Alındı.

Ford’un çok merak edilen SUV tabanlı elektrikli Ford Mustang Mach-E modeline 2021 yılında sahip olabilirsiniz. Elektrikli Ford Mustang Mach-E modelin ön siparişleri Amerika’da alınmaya başlandı.

En yeni ikinci el sahibinden satılık SUV ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Elektrikli Araçlara Talep Arttı

Elektrikli araçlara son zamanlarda talep artmaya başladı. Elektrikli araç üretmeyen markalar bu pastadan pay alabilmek için elektrikli araç üretmeye başladı. Amerikalı otomobil üreticisi Ford markası da 2021 yılında elektrikli Mustang Mach-E modeli yollara çıkacak.

Elektrikli Ford Mustang Mach-E Mode

Hükümetler çevreye daha az zarar verdiği için elektrikli araç üreticilerini destekliyor. Özellikle Alman hükümeti, elektrikli araçların kullanımını yaygınlaştırmak için akaryakıt istasyonlarına ‘elektrikli şarj’ zorunluluğu getiriliyor. Bu sayede elektrikli araç kullanıcıları araçlarını rahatlıkla şarj edebilecek. Ayrıca 40 bin euroluk bir elektrikli araç alındığında bu fiyat üzerinden 9 bin euroluk bir indirim yapılacak. Bu 9 bin euroluk indirimin 6 bin euroluk kısmı devlet tarafından 3 bin euroluk kısmı ise üretici firma tarafında karşılanacak.

En yeni ikinci el sahibinden satılık elektrikli araç ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Elektrikli araçların üretimleri yanı sıra bu araç sahiplerinin en çok zorlandığı şarj sorunu için yeni çözümler üretilmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Volvo Cars, Avrupa’daki tam elektrikli Volvo Recharge modelleri için 200 binden fazla şarj noktasın kurduğunu duyurmuştuk.

Elektrikli Ford Mustang Mach-E Mode

Ford Mustang Mach-E Modeli Amerika’da Satışa Sunuldu

Mustang’in tabanı alınarak geliştirilen SUV ve elektrikli modeli olan Mustang Mach-E Amerika’da satışa sunuldu. Ön siparişlerin yıl sonunda teslim edilmesi bekleniliyor. Yakın zamanda Avrupa pazarına da girmeyi planlıyor. Yeni Mustang Mach-E Select, Premium, California Route 1, First Edition ve GT gibi versiyonları ile birçok seçenek sunuyor.

Ford Mustang Mach-E modelin tahmini 370 kilometre sürüş menzili sürüş sunacağı bekleniliyor. Bu modelin en dikkat çeken diğer özelliği ise eller serbest sürüş özellikleri ve hızlı şarj menzili diyebiliriz.

En yeni ikinci el sahibinden satılık Ford ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Benzinlisine binmenin verdiği hazzı yaşatmaz sanırım. Türkiye’de benzinlisine binmek hazzı azaltabilir belki. Gerçi Mustang’e binipte benzini dert eden olmaz sanırım. Paradoks :/

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here