Dodge Ram 1500 Mopar Aksesuarları İle Düzenlendi. Ünlü Otomobil Parça ve aksesuar şirketi Mopar RAM 1500 Special Edition’ı tanıttı. Dodge RAM aksesuarlar olmadan da harika bir pikap olduğunu daha önce zaten kanıtlamıştı.

Dodge RAM 1500 Special Edition Artık Daha İyi Bir Seçenek

Ram 1500 En güvenli Pikaplar arasında yer alıyor. Artık eskiye oranla yeni yakıt tasarruflu modellerin de üretilmesiyle daha çok tercih ediliyor. Ancak Stellantis’in (Hollanda merkezli çok uluslu otomotiv şirketi) fark ettiği bir şey var. İnsanlar RAM gibi araçlara hayran olsa da özel sürümlü ve bol aksesuarlı olanları daha çok severler. Ram 1500 Mopar Aksesuarları ile daha çok sevilecek.

Dodge Ram 1500 Mopar

Dodge RAM modeli hizmet için üretildiğini kanıtladı. Dodge, RAM modelinin son kasasını piyasaya sürdü. Buna göre yeni bir düzenleme ile yeni bir RAM ortaya çıkmalı diye bir karar aldılar. Ve işte karşınızda Mopar düzenlemesi ile elden geçmiş yeni 2021 model RAM 1500 Special Edition.

İsim uzun olması nedeniyle belki o kadar akılda kalmayacak. Ancak bu araç sunduğu ekipman desteği ile akıldan çıkmayacak.

Bu Araçtan Sadece 250 Adet Üretilecek

2021 Ram 1500 varyantları olan Big Horn ve Lone Star Crew Cab 4×4 için Mopar Special Edition düzenlemesi olacak. Mopar aksesuarlarıyla gelen pikapların üretim sayısı 250 adetle sınırlı olacak.

Bu üretilen özel sürümler çoğunluk olarak ABD için üretiliyor ancak başka ülkelere de satışı olacaktır. Örneğin Kanada çoktan 40 tana aldı bile. Özel sürüm paketleri gümüş, parlak beyaz, alev kırmızısı ve hidro mavi olarak dört renkten oluşuyor.

20” siyah jantlar siyah ızgara, aynalar ve gövde rengi ile aynı olan kapı kolları birbirini dengeliyor. Bunun yanında Mopar siyah çıkartmalar, siyah egzoz uçları, özel seri numarasına sahip plaka bulunuyor. Buna ek olarak özel mopar 21 sahip kiti, metal orijinallik sertifikası ve son olarak dijital RAM işlemesi ile birlikte de geliyor.

Dodge Ram 1500 Mopar

Biraz önce bahsettiğimiz Dodge Ram 1500 Mopar Aksesuarları ile sunulan paketle beraber dahası var. İç kısımda mopar siyah arazi tipi basamak, püskürtmeli kasa kaplaması, ayarlanabilir bağlama kayışı, çeki kancaları bulunuyor. Ayrıca çift römork kameralar ve her mevsime uygun paspaslar da dahil olarak üretiliyor.

Dodge Ram 1500 Mopar

Araçta 395 beygir güç ve 410 Nm tork üreten 5,7 litrelik bir HEMI V8 bulunuyor. Buna ek olarak Sekiz vitesli TorqueFlite otomatik şanzıman ile destekleniyor. Peki tüm bunların maliyeti nedir? Neyse ki çok değil. Aksesuar paketi ile Big Horn / Lone Star modellerinin temel maliyetine yalnızca 8.500 $ ekleniyor. Ancak temel olarak aracı sadece dış tarafını değiştiren bir paket için bu kadar para vermek mantıklı mıdır tercih sizin.

İkinci El Pick-Up İlanları

İkinci El Dodge Ram İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here