Bentley Vitrini: Goodwoods Haftası İçin Performans Odaklı

2
1354
bentley-vitrini
bentley-vitrini

Bentley vitrini içinden yeni Flying Spur V8’in küresel lansmanı

♦ Bentayga Speed’in dinamik başlangıcı – dünyanın en hızlı SUV’si

♦ Continental GT V8, Bentley model ailesini tamamlıyor

♦ Pistte görüntülenen sportif, estetik ve dinamik kimlik bilgileri

♦ Goodwood, lüksün geleceğini ana hatlarıyla belirten EXP 100 GT konseptine ev sahipliği yapıyor.

♦ Etkinlik, Goodwood SpeedWeek canlı yayını ve Bentley’in sosyal medya kanallarından 16-18 Ekim tarihlerinde yayınlandı.

Gövde Gösterisi Tadında Bentley Vitrini

Bentley-vitrini-performans
Bentley-vitrini-performans

Bentley vitrini, markanın sportif ruhunu temsil eden performanstan ilham alan modelleri ile geçen hafta sonu Goodwood SpeedWeek’e katıldı. Festival of Speed, Goodwood Revival ve Goodwood’un ünlü Üye Toplantılarının en iyi unsurlarını birleştiren Goodwood SpeedWeek, 16-18 Ekim 2020 tarihlerinde tarihi Goodwood Motor Pisti’nde gerçekleşti.

Bentley bu fırsatı, performans odaklı üç modeli sergilemek için değerlendirdi. Yeni Flying Spur V8’in çevikliğini ve Bentayga Speed’in gücünü halka açık küresel çıkışlarında tanıtıyor. Bunların yanında Continental GT V8’in olağanüstü dinamik ve görsel performansını sergiliyor.

Bentley Vitrini Gelecek Vizyonu Sunuyor

bentley-exp-100-gt-at-monterey
bentley-exp-100-gt-at-monterey

Geleceğe bakan ve Bentley’in ileri görüşlü müşterileri hakkındaki derin anlayışından esinlendi. EXP 100 GT konsept otomobil, geçtiğimiz yıl şirketin 100. doğum gününde Bentley’in dünyanın en çok aranan lüks otomobil markası statüsüyle orantılı bir gelecek vizyonunu temsil ediyor. Ödüllü konsept otomobil, Pazar sabahı canlı yayınlanan araçla ilgili özel bir raporla SpeedWeek’te sergilendi.

Flying Spur V8’in Küresel Anlamda İlk Sahneye Çıkışı Oldu

flying-spur
flying-spur

Araştırmalara, müşteri geri bildirimlerine ve müşteri kullanım eğilimlerine dayanan yeni Flying Spur V8, yolculara büyük bir limuzinden beklenen incelik, konfor ve teknolojiyi sunarken, sürücü odaklı yetenekler sunmak üzere tasarlandı. Flying Spur V8, artırılmış çeviklik ve daha karakterli bir motor notu ile daha sürücü merkezli bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda yakıt kapama arasındaki artan menzilden ve CO2 emisyonlarındaki azalmadan yararlanıyor.

En Güçlü Bentayga

2021-bentley-bentayga-speed
2021-bentley-bentayga-speed

Yeni Bentayga Speed, 635 PS (626 bhp) maksimum güç sağlayan 6.0 litrelik W12 çift turboşarjlı motoru kullanarak Bentayga’nın olağanüstü yeteneklerini yeni seviyelere taşıyor. 1500 rpm’den 5.000 rpm’ye kadar bir plato olarak mevcut olan 900 Nm (664 lb.ft) tork sayesinde zahmetsiz hızlanma her zaman garanti edilir. W12 güç aktarım sisteminin montajı, yetenekli motor üreticilerine Bentayga Speed’in üretimi için gereken toplam saatin yaklaşık yüzde onunu alıyor. Olağanüstü performans, konfor ve kullanım ile maksimum hız 306 km / saat iken, 0-100 km / saat (0-100 km / saat) sprint 3,9 saniyede gerçekleşiyor.

Continental GT – Olağanüstü Güç ve Tarz

continental-gt
continental-gt

Üçüncü nesil Bentley Continental GT, şimdiye kadar üretilmiş en iyi Grand Tourer’ı yaratmak için canlı, odaklanmış performansı el yapımı lüks ve en son teknolojiyle birleştiriyor.

Devrim niteliğindeki teknoloji kullanılarak yaratılan kaslı dış tasarım, hafif ama sert bir gövdeyle sonuçlanır. Motor, ağırlık dağılımını iyileştirmek için daha geride konumlandırılarak sürücü odaklı, dinamik performans elde edilir.

İkinci El Araç İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here