Audi S3, ABT ile Yeniden Doğdu!

Alman modifikasyon devi ABT, Audi’nin hızlı modelini yeniden tasarladı. Audi S3, ABT dokunuşlarıyla hem yeni bir tasarıma hem de yeni performans değerlerine sahip oldu.

audi s3 abt

Audi S3 ABT Edition!

Audi’nin C segmentindeki temsilcisi A3’ün hızlı ve ateş versiyonu olan S3, performans verileri ve tasarımı ile dikkat çekiyor. Özellikle 2021 yılı için baştan yaratılan model, güçlü motoruyla beraber performans limitlerini zorlayacak gibi gözüküyor. Hali hazırda bir spor otomobil diyebileceğimiz S3, Almanya merkezli modifikasyon şirketi ABT tarafından yorumlandı. Yeni S3’ün tasarımında ve motor verilerinde çeşitli değişiklikler yapan ABT, modeli baştan yarattı.

audi s3 abt

Performansın Adı ABT!

Rakamsal teknik verilere baktığımızda S3 fabrika çıkışlı; 310 beygirlik güç üreten 2.0 turbo benzinli bir motora sahip. Bu motorun tork seviyesi ise 400 Nm olarak karşımıza çıkıyor. Model bu kombinasyon ile 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede gerçekleştiriyor. ABT tarafından gerçekleştirilen optimizasyon sonucunda S3’ün bu verilerinde artışlar meydana geldi. Yeni S3 ABT Edition’da beygir gücü 370’e çıkartılırken, tork değeri 450 Nm ‘ye yükseltilmiş. Bu yükseltmelerin 0-100 km/s performansını ne kadar etkilediği ise henüz belli değil.

Audi S3 ABT, Dış Tasarımı ile Daha Farklı!

S3 ABT’nin tasarımında ise ilk dikkat çeken detay modelin jantları. Ebatları 19-20 inç arasında değişen jant setleriyle ABT’nin S3’ü farklı gözükecek. Bunun yanında otomobilin bagaj kapağına konumlandırılan ABT logosu da dikkat çeken bir başka detay.

İkinci el sahibinden satılık Audi A3 ilanları

Audi RS5 ‘e ”ABT” Dokunuşu Geldi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here