Audi RS5 ABT İmzası ile Daha da Dikkat Çekici!

Alman otomotiv devi Audi, ürettiği modeller ile her dönem dikkat çekmeyi bildi. Bilhassa Audi’nin ”hızlıları” diyebileceğimiz RS modelleri bir hayli ilgi çekiyor. Markanın yarış ruhunu temsil eden RS modelleri, güçlü motorları ile kullanıcılara yüksek performans vaat ediyorlar. Şimdi de Almanya merkezli bir modifikasyon şirketi olan ABT’den, Audi RS5 özelinde bir yorum geldi. ABT tarafından modifiye edilen RS5, çok daha dikkat çekici gözüküyor.

audi rs5

Sadece Tasarımı Değil, Performansı da Yeniden Yorumlandı!

Fabrika çıkışlı bir RS5 Coupe üzerinde çalışmalarını yapan ABT, modelin birçok yerinde modifikasyonlar yaptı. Performansın odak alındığı çalışmada; hava giriş kapağı, ek bir su radyatörü ve AEC yüksek teknolojili kontrol ünitesi bulunuyor. Bu modifikasyonlar ile RS5’in mevcut stok haline 79 beygir güç ve 80 Nm tork eklendi. ABT imzası ile RS5, 523 beygirlik güç ve 680 Nm değerinde tork üreten bir canavar haline geldi. Modelin bu veriler ile gelen 0-100 performansı ise 3.6 saniye. Fren sistemi göz önüne alınarak hesaplanan maksimum hız ise RS Dynamic paketi ile beraber 300 km/s değerinde.

audi rs5

Metalik Yeşil Gövde, 21 inç Jant!

Tasarım noktasında ise ilk olarak dikkat çekici bir tonda olan yeşil gövde rengini görüyoruz. Ardından siyak renkte olan 21 inçlik jantlar geliyor. Bu jantlar sayesinde RS5 stok halinden farklı olarak zemine biraz daha yakınlaşmış. Ayrıca modelde yükseklik seviyesinin ayarlanabildiği spor yaylar mevcut. ABT imzalı Audi RS5 her anlamda başarılı olmuş gibi gözüküyor.

İkinci el satılık Audi modelleri

Audi E-Tron GT ‘nin Üretimine Start Verildi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here