Paranızın karşılığına maksimum hp arıyorsanız, Nissan 370Z Coupe size bir cevap olabilir. Kaputun altındaki 324 beygirlik 3,7 litrelik bir V6 ile, Porsche Cayman ve Audi TT gibi rakiplerini geride bırakıyor ve onlardan daha ucuz. Arkadan çekişli yol tutuşu sağlayan ve kaslı yapısı ile kesinlikle dikkatleri üzerine çeker. Yakıt tüketimi ise bunlara karşılık olarak baya yüksek.

Nismo 370z

Standart 307z , 2018’de makyajlandı. biraz daha hızlısını isteyen alıcılar için Nissan, amiral gemisi 370Z NISMO’yu 2015’te güncelledi. 3,7 litrelik V6’nın gücü NISMO ile 339hp’ye yükseltildi ve bir aerodinamik gövde kiti, 19- inç alaşım jantlar ve bir spor egzoz da bunlara ek. Standart 370Z’ye göre daha pahalı ancak müşteriler nismonun oldukça mantıklı bir anlaşma olduğunu düşünüyor gibi görünüyor, çünkü satışların neredeyse yüzde 50’si performans odaklı NISMO modellerinde.

Motorlar, performans ve sürüş

Nissan 370Z, görünüşünden de anlaşıldığı kadar güçlüdür. V6 iyi bir hızlanma sağlar ve manuel vites değiştirme ve ağır bir direksiyona sahiptir. Manuel vites, küçültme işlemlerinde motor devrini otomatik olarak vitesle eşleştiren Syncro Rev teknolojisine sahiptir. Mükemmel bir otomatik şanzıman da bir seçenek olarak mevcuttur.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

370Z, V6 motorunu barındıracak uzun bir kaputu olan geleneksel yüksek performanslı iki koltuklu bir spor otomobildir. Şişkin gövde ve 19 inç alaşımlar, bu arabanın hızlı gidecek şekilde tasarlandığı gerçeğini gizlemiyor. Bumeranga benzeyen ön ve arka farlar zarif tasarım dokunuşları onu gerçekten diğer araçlardan ayırıyor.

Neredeyse on yıldır satışta olmasına rağmen, 370Z hala nispeten yeni görünüyor ve 2018 makyajı, yeni kapı kolları, renkli far camları ve yeni bir Kızılötesi boya seçeneği dahil olmak üzere ince değişiklikler getirdi. NISMO varyantı için daha cesur bir gövde kiti, spor egzozu ve düzenli kırmızı ayrıntılar, onu standart modelden ayırıyor. Recaro spor koltuklar ve süet süslemeli direksiyon simidi de içeride bulunuyor.

Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

İki golf çantasını taşıyacak şekilde tasarlanmış olsa da, 370Z’nin bagajı o kadar pratik değil ve garip bir şekle sahiptir. Arka tarafta yalnızca 235 litre alan bulunmaktadır. Her koltuğun arkasında biraz yer olsa da, Nissan’a çok fazla bagaj sığdırmayı beklemeyin. İyi bir torpido gözü, orta bölme ve iki bardak tutucusu ile kabin istiflemesi bulunmaktadır.

Sürücü için de alan dar. Direksiyon, uzanmayı değil sadece yüksekliği ayarlıyor, bu da iyi bir sürüş konumu bulmayı zorlaştırabilir. Geri görüş kamerası olmasına rağmen arka görüş sınırlıdır.

370z Güvenilirlik ve Güvenlik

Müşteriler, sahip oldukları bilgi-eğlence sistemleri, dış tasarımları ve sundukları güvenlik özellikleri nedeniyle Nissan’larını sevmektedirler.

Markanın ayrıca iyi bir güvenilirlik sicili var ve 370Z’nin V6 motoru kanıtlanmış durumda. Güvenlik kiti, bir kaza anında yayaların yaralanmasını azaltmak için açılan standart bir açılır kaput içerir. Nissan ayrıca altı hava yastığı ve aktif koltuk başlıkları ile birlikte geliyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here