Aston Martin ve Little Cars Company ”DB5 Junior” için Birleşti!

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, efsane modeli DB5’in elektrikli bir versiyonu için Little Cars Company ile ortak çalışacak. DB5 Junior olarak piyasaya çıkacak olan modelin Türkiye’ye de geleceği açıklandı. Küçük boyutları ile ikonik bir araba olma özelliği taşıyan model, sınırlı sayıda üretilecek. Aston Martin DB5 Junior Türkiye’ye ne zaman gelecek?

aston martin db5 junior

Sadece 1059 Adet Aston Martin DB5 Junior Üretilecek!

DB5 Junior ve DB5 Vantage Junior olarak iki versiyon ile üretilecek olan modeller tıpkı orijinal versiyondaki olduğu gibi sınırlı sayıda üretilecek. Junior versiyonlar küçük ve sempatik boyutlarıyla dikkat çekici gözüküyor. Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya yeni getirecekleri Junior modeller ile ilgili; ”“DB5 Junior ve DB5 Vantage Junior olmak üzere yalnızca iki versiyonu bulunan modellerin orijinal DB5 ile aynı sayıda yani 1059 adet üretileceği açıklandı. Aston Martin DB5 Junior, farklı nesillerin sürüş keyfini paylaşmasına izin veren bir tasarıma sahip, bir yetişkin ve bir çocuğun yan yana kolayca barınmasına olanak sağlıyor” dedi.

aston martin db5 junior

Büyük Onur Duyuyoruz!

The Little Car Company’nin CEO’su Ben Hedley, “Bu projede Aston Martin ile ortak olmak, bir nesilden diğerine aktarılacak bir tarih parçası yaratma fırsatını elde etmek bir onur. Biz ve Aston Martin ekibinin geliştirdiklerinden son derece gurur duyuyoruz. Bu ikonik arabayı yeni nesil ve Aston Martin hayranları için yeni bir şekilde erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz.” diye konuştu.

tire aston martin

Aston Martin DB5 Junior ‘ın Üretimi 2021 Yılında Gerçekleşecek!

Önümüzdeki sene üretime başlayacak modelin Türkiye’ye ne zaman geleceği merak konusu. Konuyla alakalı Nevzat Kaya: “Bu tip özel projelerde müşterilerimizden ön sipariş alınıp ilgili aracı veya ürünü Türkiye’ye getirebiliyoruz. Geçen yıl 1 adet Aston Martin Valhalla sipariş ettik. O da çok sınırlı sayıda ve sipariş üzerine üretilen bir model.” dedi. Sipariş için herhangi bir şehir kısıtının olmadığını belirten Kaya, bu tip siparişlerin doğal olarak yoğunlukla İstanbul’dan geldiğini de belirtti.

İkinci el satılık Aston Martin ilanları

Mercedes-Benz , Aston Martin Hisselerini %20’ye Çıkarttı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here