2022 Model Skoda Karoq Şık Tasarımıyla Türkiye’de

0
2186
2022 Model Skoda Karoq, turuncu renk, önden görünüm

2022 Model Skoda Karoq yeni tasarımıyla Türkiye’de satışta. Çekyalı otomobil markasının en sevilen modellerinden birisi olan Karoq artık yepyeni özelliklere sahip. Her ne kadar döviz kurları nedeniyle fiyatı yüksek olsa da Türkiye pazarında da Karoq için yer açıldı. Alman otomobil üreticisi Volkswagen AG bünyesinde yer alan Skoda yeni SUV modeliyle oldukça iddialı. C sınıfı bir SUV modeli olan Karoq, tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2022 Model Skoda Karoq Şık Dış Tasarımı

2022 Model Skoda Karoq, turuncu renk, önden görünüm

Çekyalı otomobil markasının bu yeni SUV modeli dinamik bir görünüme sahip. LED farlarıyla oldukça gösterişli olan bu model 19 inçlik aerodinamik jantlara sahip. Yeni ön ve arka tampon tasarımıyla dikkat çeken Karoq, panoramik camı ile geniş bir bakış açısı ve ferah bir iç mekan vaat ediyor.

150 Beygir Gücünde Benzinli Bir SUV

2022 Model Skoda Karoq, turuncu renk, arkadan görünüm

2022 Model Skoda Karoq, 150 beygir gücünde benzinli bir motora sahip. Yüksek performansına rağmen düşük yakıt kullanımı sunan bu araçta 7 ileri otomatik şanzıman sistemi yer alıyor. Gelişmiş sürücü destek sistemlerine de sahip olan SUV modeli tasarlanırken müşteri deneyimi ön planda tutulmuş. Böylece yeni teknolojik altyapılarla daha konforlu bir Karoq ortaya çıkmış.

2022 Model Skoda Karoq İç Mekan 

2022 Model Skoda Karoq, iç mekan görseli

Oldukça geniş ve ferah bir iç mekana sahip olan SUV modelinde 10 farklı renkle çalışan LED aydınlatmalar yer alıyor. Ayrıca 10.25 inçlik dijital gösterge paneli ve 8 inçlik dokunmatik multimedya ekran da aracın içerisinde yerini almış halde. Ayrıca Karoq, elektrikli bagaj kapağı ve ısıtmalı ön koltuklara sahip. Üstelik geri görüş kamerası ve şerit takip sistemi ile de sürücüye her daim destek oluyor. Ek olarak çevre farkındalığına sahip olan “Ecco Mocca” döşemelere sahip olan SUV modeli, geri dönüşüme uygunluğuyla da örnek bir araç olmayı başarıyor.

Skoda Karoq 2022 Türkiye Fiyatı

Son olarak Türkiye’de Karoq 809.900 TL başlangıç fiyatıyla satışta olacak. Ancak bu SUV model Elite, Prestige ve Sportline olmak üzere üç farklı donanım tipine sahip. Bu nedenle aracın fiyatı da bu donanımlara göre değişiklik gösteriyor. Bu anlamda Sportline ve Prestige donanımının başlangıç fiyatı 954.900 TL olacak.

2. El Skoda Karoq Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here