2021 Toyota Sienna İle Kalıpları Yıkmaya Hazır Mısın?

0
2946
2021-toyota-sienna
2021-toyota-sienna

2021 Toyota Sienna ile Toyota’nın tasarımcıları Sienna’nın çekiciliğini artırmaya çalışırken mühendisler de yakıt ekonomisini büyük ölçüde artırıyor.

Yeni 2021 Toyota Sienna, minivanların onlarca yıldır maruz kaldığı damgayı kaldırmak istiyor gibi görünüyor. Gözü Sienna’nın bir SUV olduğunu düşünmeye çalıştırmakta. Bunun için kaput kaldırıldı ve A sütununun tabanı geri çekildi. Arka tekerleklerin etrafındaki sac metal şişkinlik öne çıkarıldı. Ayrıca minibüsün yanı boyunca uzanan bir kemik hattına bağlandı. Agresif görünümlü bir minivan, kimsenin istediği bir şey olmayabilir, ama seveni de olacaktır.

2021 Toyota Sienna Dıştan Daha Cesur, İçten Daha Yumuşak

2021-toyota-sienna-iç
2021-toyota-sienna-iç

Sürgülü kapılar yine de araba paylaşımının sizde olduğunu doğruluyor. Ancak Sienna’nın yeni iç mekanı, selefinin tarihli tasarımından çok daha modern ve sürücü odaklı. Köprü benzeri bir yüzer orta konsol, gösterge panelinden dışarı çıkar ve altında geniş ve pratik bir saklama alanı bırakır. Sienna’nın 18 bardak tutucusundan dördü konsolun üzerinde yer alıyor ve Toyota’nın Chrysler Pacifica ve Honda Odyssey’de bulunan modaya uygun ve doğal olmayan döner düğme ve düğme kurulumlarını benimsemek yerine gerçek bir değiştiriciyi tutmasını seviyoruz.

Ön koltukların arkasında, yeni Sienna bir minivan değilmiş gibi davranmayı bırakıyor. Yedi veya sekiz kişilik orta koltukta rahat oturma yeri var ve ikinci ve üçüncü sıralarda bacak mesafesi arttı. Bir dişçinin ofisinden çıkmış gibi görünen ikinci sıra kaptan koltukları, eskisinden daha fazla ileri geri kayıyor ve limuzin benzeri konaklama yerleri sağlıyor. Bu sandalyeler dışarı çıkmıyor ve yere katlanmıyor, bu da Sienna’yla ne kadar taşıyabileceğinizi sınırlıyor. Son nesil Sienna, yeni Sienna’nın 101 fit küpünden çok daha fazla, çıkarılabilir koltuklara ve üçüncü sıra istiflenmiş ve ikinci sıra çıkarılmış halde 150 kübik fit uzunluğa sahipti. İkinci ve üçüncü sıraların arkasındaki kargo hacmi sırasıyla 12 ve beş küp azaldı. Toyota, üçüncü sırayı katlamak için gereken çabayı azalttı ve katlama işeleminin neredeyse zahmetsiz olduğunu doğrulayabiliriz.

Yolda Daha Rafine, Benzinde Daha Verimli

2021-toyota-sienna-platinum
2021-toyota-sienna-platinum

Yerleşik vakum trendini takiben, yerleşik bir vakum var ve 1984’teki orijinal Toyota Van gibi, orta konsolda küçük bir buzdolabı var. Ayrıca, Sienna, ayakla çalıştırılan elektrikli sürgülü kapılara sahip tek minivan. Kapının altından tekme attığınızda kapı kayarak açılır. Uyarlanabilir hız sabitleyici ve şerit tutma yardımını içeren eksiksiz bir sürücü yardım teknolojisi listesi standarttır.

2021 Toyota Sienna İçin Son söz

son-söz
son-söz

Toyota, Sienna’nın temel LE ile başlayan ve XLE, XSE, Limited ve en üst seviye Platinum’a yükselen model serisini biraz yeniden canlandırdı. Baz fiyatlar, eski versiyonlara nispeten yakın kalıyor. Yeni Sienna, halkın minivanlar hakkındaki algısını Toyota’nın pazarlama departmanının umduğu kadar değiştirmese de, yenilenen Chrysler Pacifica, makyajlı Honda Odyssey ve yakında çıkacak olan Kia Sedona’ya meydan okuyacak tarz ve donanıma sahip.

2.El Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here