Modern çağa oldukça ciddi yükseltmelerle getirilen klasik bir 1955 Willys Pickup, Jeep Kamyonu şu anda kapılmaya hazır durumda. Bu ısmarlama Willys, bu yılın başlarında satış bayiliği tarafından Kanada Alberta’dan Amerika Birleşik Devletleri’nde Portland’a ithal edildi. Oregon’da gümrük belgeleri, bir değerlendirme ve bir Idaho unvanıyla sunuluyor. Saatte sadece 26.000 mil yapılmış ve şimdiye kadar karşılaşabileceğiniz en farklı pikaplardan biridir. 1955 Willys Pickup eski ve yeniyi birleştirerek ütopik bir görünüm sergiliyor.

Willys Pickup Geçmişi Nedir? Üretimleri Nelerdir?

Willys kamyonları belki de neredeyse her yerde bulunan ve tanıdık “Jeep” (CJ Universal) veya Station Wagon kadar iyi bilinmemektedir. Yine de Willys, Pickup, Stake Bed ve Cab & Chassis modelleri dahil olmak üzere bir dizi farklı kamyon modeli üretti. Hatta bu üretimleri hesaplarsak 200.000’in üzerinde bir sayı elde ederiz.

Willys Jeep Kamyonet
Willys Jeep Kamyonet

Willys Jeep Wagon’a benzer şekilde ve “Go-Devil” motorda aynı 134 cu ve CJ-2A olarak 3 vitesli Borg-Warner T-90 manuel şanzımana sahip olan Willys Pickup Truck, 1947’de piyasaya hem 2T hem de 4T modelleri ile sürüldü. 4×4 “Jeep Truck” modeli, 4×2 pikap ile aynı 118 inçlik dingil mesafesine ve 79 “(w) x 15.75” (h) olan aynı pikap yatağına sahipti. 4WD modeli, 1 ton yük kapasitesi ile 5.300 gvw olarak derecelendirilmiştir. Üç hızlı şanzıman ve iki hızlı transfer, ikisi geri olmak üzere altı ileri hız verdi ve bir PTO ile sipariş edilebilirdi.

İşte 1955 Willys Pickup Ve Özellikleri

Temelini, 2014 Jeep Wrangler Unlimited’ın şasisi ve aktarma organları oluşturuyor. 1955 Willys Pickup, bir RIPP süper şarj cihazının eklenmesi sayesinde ekstra güç sağlayan 3.6 litrelik bir Pentastar V6’ya sahip. Dört tekerleğin hepsinden güç göndermek için beş ileri otomatik şanzıman ve iki vitesli bir transfer kutusuna sahip.

1955 Willys Pickup motoru
1955 Willys Pickup motoru

Kamyonun dışına pek çok iş yapılmış. Örneğin, genişletilmiş kaporta sporu yapıyor ve Poison Spider tamponları, sallanabilen bir yedek lastik taşıyor. 1955 Wllys Pickup, tavanı siyah özel bir metalik bakır boya ile boyanmış ve yeni motoru yerleştirmek için modifiye edilmiş bir kaput var.

1955 Willys Pickup, Poison Spider tamponları sallanabilen bir yedek lastik taşıyor
1955 Willys Pickup, Poison Spider tamponları sallanabilen bir yedek lastik taşıyor

Bring A Trailer listesi, kamyonetin Wrangler kapı kolları ve aynaları, elektrikli geri çekilebilir basamaklara sahip olduğu söylüyor. Ayrıca pickup, Model A arka lambaları, HID farlar, üst yatak raylarında 12 kalibre av tüfeği ve kabuklu astar kapakları olduğunu ekliyor.
1955 Wllys Pickup, 35 inç Toyo C / T Open Country lastikleri ve 3,5 inç Rock Krawler uzun kollu kiti olan 17 inç jantlara sahiptir.

1955 Willys Pickup iç dizayn
1955 Willys Pickup iç dizayn

İç mekan Cascade Vans ve Interiors of Calgary tarafından incelikle detaylandırıldı. İç dizaynda eskitilmiş kahverengi ve siyah derinin yanı sıra uyumlu bir tavan döşemesi, kapı panelleri, arka bölme ve üst konsol eklenmiş.

2019 Model Orta Boy Kamyon Segmenti

İkinci el Arazi, SUV, Pick-up ilanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here