Mini Cooper 2021 İçin Makyajlandı!

İlk üretiminin gerçekleştiği 1959 yılından bu yana standartları ve ezberleri bozan İngiliz üretici Mini, ikonik otomobiller üretmeye devam ediyor. Bilinirliği en az marka kadar fazla olan modeli Cooper ise İngiliz üreticinin vazgeçilmez bir parçası. Mini geçen yıllar içerisinde birçok farklı segmentte otomobiller geliştirdi. Cooper’ın yeri ise hep ayrı kaldı. Şimdi ise efsane model Cooper’a yeni bir güncelleme geldi. Mini Cooper 2021 yılı için yeniden elden geçirildi. Çok yakında showroomlardaki yerini alması bekleniyor.

2021 Mini Cooper

2021 Makyajlı Mini Cooper ‘ın Mart Ayında Satışa Sunulması Bekleniyor

Yenilenen Cooper iç ve dış tasarımda farklılıklar ile karşımıza çıktı. Ön ızgara bölümü 6 gen çerçeveli olarak yeniden tasarlanan model, yeni bir tampon tasarımı ile geliyor. Ön yüzde tampon ile beraber sis farlarının iptal edildiğini görüyoruz. Sis farları, Cooper’ın LED ön aydınlatmalarına entengre edilmiş. 5 farklı alaşım jant ve birçok gövde rengi seçeneği sunulan 2021 Cooper’da bol seçenekli bir kişiselleştirme imkanı mevcut. Arka tarafta ise en büyük değişiklik stop aydınlatmasında. Union Jack adı verilen arka stoplar artık standart paket ile gelecek.

2021 Mini Cooper

Makyajlı Cooper’ın kokpitine de birçok güncelleme geldi. Artık model, opsiyonel de olsa dijital gösterge paneline sahip. Bu gösterge panelinin hemen yan tarafında ise 8.8 inçlik bir multimedya ekranı yer alıyor. Bunların yanında makyajlı Cooper’ın koltuk döşemeleri de yeniden yorumlandı. Yenilenen Cooper, teknolojik ayrıntıları ile daha güncel bir otomobil oldu.

2021 Mini Cooper

İkinci el satılık Mini Cooper ilanları

Mini Cooper 1499 GT ile Mirasa Saygı Duruşu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here