Alfa Romeo Racing Orlen 2021 Yarışlarına Hazır!

Formula 1’in efsane yarış markalarından biri olan Alfa Romeo Racing, 2021 sezonuna hazırlanıyor. Yıllardan beri F1 yarışlarındaki iddiasını sürdüren takım, bu yılki yarışta da oldukça iddialı olacak gibi gözüküyor. Hazırlıklarda son aşamaya gelinirken Alfa Romeo Racing Orlen ‘in yarışacağı yeni F1 aracı tanıtıldı. Kimi Raikkonen ve Antonio Giovinazzi’nin bu sene kullanacağı F1 Alfa Romeo’ları hazır!

alfa romeo racing orlen c41

Gelenekselleşen Kırmızı Beyaz Tasarım!

Alfa Romeo hemen hemen yarışın her kulvarında yıllardır kendini gösteriyor. Yarış ruhunu taşıyan İtalyan markası sadece pistlere değil, yollara da bu ruhu aktarıyor. Mevcutta satışı bulunan yeni Alfa Romeo modellerinin tamamı, yarış kültürüne ve ruhuna bağlı olarak geliştiriliyorlar. F1 tarafında ise üst limitlerdeki profesyonelliği görmek mümkün. Tanıtımı Varşova’daki Büyük Tiyatro’da gerçekleştirilen yeni F1 aracı C41, pandemi sebebiyle sadece üst düzey yöneticilerin katıldığı bir organizasyon ile lanse edildi. Alfa Romeo Centro Stile tarafından tasarlanan yeni C41, markanın yıllardır vazgeçmediği kırmızı-beyaz renklerini üzerinde taşıyor. C39’un evriminin bariz bir şekilde belli olduğu bir tasarım mevcut. Ayrıca C41 yeni tip bir Ferrari motoru kullanıyor. Alfa Romeo Racing yeni aracını Barselona’da gerçekleştirilecek sezon testinde deneyecek.

alfa romeo racing orlen c41

”Takımın dayandığı felsefe hiç değişmedi”

Alfa Romeo Racing Orlen Takım Patronu ve Sauber Motorsport AG Üst Yöneticisi (CEO) Frederic Vasseur, C41’in tanıtımında yaptığı değerlendirmede; ‘Bugün yaptığımız işi yarın daha iyi yapmalıyız. Geçen sezonu sekizinci sırada bitirdik. 2021 için daha iyi bir sonuç hedefliyoruz. Bunu yapmak için gerek pistte gerekse genel merkezde tüm birimlerimizle gelişmeye devam etmeliyiz. Şu an organizasyondaki her takım çok yüksek beklentiye sahip. Kış boyunca iyi hazırlandılar ve ilk yarış için hazır olmayı umuyorlar.’ diye konuştu.

İkinci el satılık Alfa Romeo modelleri

Alfa Romeo Giulia GTA’ya F1 Dokunuşu

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here