Elektriklenen Citroen Berlingo: e-Berlingo!

Markalar her geçen gün yeni elektrikli modeller duyuruyorlar. Elektrikli modellerin iyiden iyiye yaygınlaştığı bugünlerde sadece binek araçlar değil, ticari araçlar da elektrikli motora kavuşuyorlar. Fransız üretici Citroen‘in başarılı hafif ticarisi Berlingo da elektrikli versiyona kavuşan ticarilerden biri oldu. 2021 Citroen e-Berlingo showroomlardaki yerini almak için gün sayıyor.

2021 Citroen e-Berlingo

2021 Yılına Elektrikli Giriş: Citroen e-Berlingo

PSA grubunun ticarileri elektrikli motorlarına kavuşmaya başladılar. Peugeot ve Opel’den sonra elektrikli versiyon haberi şimdi de Citroen’den geldi. Markanın başarılı hafif ticarisi Berlingo yeni bir versiyona kavuşuyor. e-Berlingo isimli yeni versiyon ile model elektrikli motor opsiyonu ile sunulacak. İki farklı şasi uzunluğu ile gelmesi beklenen elektrikli model, kısa ve uzun şasiye sahip olacak. Elektrik motoru noktasında ise tek seçenek bulunuyor. 50 kWh’lık batarya paketine sahip tek elektrik motorlu model standart olarak sunulacak.

2021 Citroen e-Berlingo

2021 Citroen e-Berlingo’nun Teknik Verileri Rifter ve Partner ile Aynı!

Tıpkı PSA’ın diğer elektrikli ticarilerinde olduğu gibi e-Berlingo’da da 136 beyglirlik güç, 260 Nm değerinde tork üreten bir elektrik motoru mevcut. Bu kombinasyon ile aracın son hızı 135 km/s ile sınırlandırılmış. e-Berlingo’da 50 kWh’lik bir batarya paketi bulunuyor. Bu batarya ile model, 280 kilometrelik bir menzile sahip. 7,4 kW kaynak üzerinden alınan enerji ile şarj süresi 5 saat 30 dakika kadar sürüyor. Hızlı şarj noktasında ise 100 kW’lık kaynak ile 30 dakika içerisinde batarya yüzde 80 doluluk oranına gelebilecek.

İkinci el satılık Citroen Berlingo ilanları

Peugeot e-Rifter | Peugeot’un Elektrikli Hafif Ticarisi Geliyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here