Sıfır km Alfa Romeo Giulietta Almayı Düşünenlere Özel Bir Yazı…

Yumuşak fakat belirgin hatları, benzersiz tasarımı, dinamik ve karizmatik görünüşü, ergonomik ve kullanışlı iç tasarımı, güçlü motoru ile eşsiz bir sürüş deneyimi ve tüm bunların yanında sizi evinizde gibi hissettirecek güvenlik önlemleriyle Alfa Romeo Giulietta 2017 sürümünde farkını ortaya koyuyor. Peki, son model Alfa Romeo Giulietta fiyatı ne, teknik özellikleri nasıl, motor seçenekleri neler ve diğer detaylar…

2017 Model Alfa Romeo Giulietta Motor Seçenekleri Nasıl?

Sıfır km Alfa Romeo Guilietta almayı düşünüyorsanız model; 1.4 L TB Multiair 170 PS TCT benzin motorunu ve 1.6 L JTDM-2 120 PS TCT dizel motorunu otomatik şanzımanla birlikte sunuyor. Bu iki motor da tüketim ve performans arasında bir denge yakalamaya çalışarak her türden yaşam tarzına uygunluk vaat ediyor.

Son Model Giulietta Güvenlik Seçenekleri Neler?

Giulietta 2017 modelinde de güvenliğe büyük önem vermekte. 6 hava yastığı, Dinamik Direksiyon Torku, Alfa Aktif Direksiyon ve Elektronik Stabilite Kontrolü gibi pek çok pasif ve aktif güvenlik özelliği barındırarak taliplerinin içini rahat ettirmektedir.

2017 Model Giulietta Renk Seçenekleri

Alfa Kırmızısı, Andonize Mavi, Ay Beyazı, Beyaz, Etna Siyahı, Magnezyum Grisi, Lipari Gri, Mat Gri, Competizione Kırmızı ve Siyah olmak üzere 10 adet renk seçeneği ile geniş bir palete sahip.

Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Yalnızca 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği sağlayabiliyor.

2017 Model Alfa Romeo Giulietta Fiyatları

2017 model Alfa Romeo giulietta fiyatları ortalama olarak 250 ila 300 bin tl arasında kaza, km ve hasar kaydına göre değişmektedir.

Alfa Romeo Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Alfa Romeo yetişkin yolcular için 97%, çocuk yolcular için 85%, yayalar içinse 63% güvenli bulunurken genel değerlendirmeden de 5 üzerinden 5 puan alarak güvenlik klasmanında en iyilerden biri olduğunu kanıtlıyor.

Alfa Romeo Boyutları

Aracın uzunluğu 4.3 metre iken genişliği 1.8 metredir. Bunun yanında yüksekliği 1.5 metre olan aracın bagaj kapasitesi 350, yakıt deposu ise 60 litredir.

Alfa Romeo marka araç test sürüşü içerikleri için arabam.com test pilotlarının keyifli test paylaşımlarını takip edebilirsiniz.

İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here