Bentley Mulsanne, İngiliz lüks otomobil firması en güzel el yapımı geleneklerini sürdürmektedir. Motoru , zorlanmadan yüksek hızda seyir için çok fazla güç ve tork sunan büyük kapasiteli turboşarjlı bir V8 ile güçlendirilmiştir. Mulsanne 2010’da geldi ve 1980 ile 1992 arasında inşa edilen orijinal Mulsanne’nin ikamesi olan Bentley serisinin tepesindeki Arnage’nin yerini aldı. Bu üç arabayı birbirine bağlayan ve şu anki Mulsanne’ı neredeyse 60 yıllık Bentley geleneğini sürdürüyor.

Firmanın amiral gemisini güncel tutmak için Bentley, revize edilmiş ön ve arka lambalar ve yeni bir Genişletilmiş Dingil Mesafesi (EWB) versiyonu ile 2016 sonlarında sedan için bir dizi orta ömür güncellemesi uyguladı.

Mulsanne Çılgın Performansı

Şu anki V8 atalarından çok daha güçlü ve verimlidir ve 505bhp ile “giriş seviyesi” modeli bile 5,3 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşmatadır. Daha ağır EWB versiyonu ise 5,5 saniyede 0-100 km / s yapar.

Her Bentley Mulsanne müthiş bir performans sunar, ancak zengin iç mekan sayesinde yolcular otomobilin hızının farkında olmayacaklar. Yumuşak halılar, pelüş deri koltuklar ve çok sayıda uyumlu ahşap kaplama bulunurken, metal şalt ve kontrollerin kalitesi mükemmeldir.

VW Group serisindeki diğer modellere aşina iseniz, o zaman bazı anahtarlama donanımlarını ve bilgi-eğlence sisteminin düzenini tanıyabilirsiniz, ancak sorunsuz çalıştığını kanıtlaması gerekirken ona Bentley’in kendi grafikleri verilmiştir.

Arkadaysanız, pelüş koltuklar her yolculuğu rahatlatır, EWB versiyonu ise daha fazla alan sunar. Bentley’in Mulliner bölümü, ekstra özellikler için ödeme yapmanız gerekse de daha da iyi bir iç mekan sunabilir.

Mulsanne için rakipler azdır. Bunlardan en bariz olanı Rolls-Royce Ghost’tur , Mercedes S 600 Maybach ise S-Serisi limuzinin lüks bir çeşididir. Amiral gemisi Bentley Mulsanne, lüks performans salonlarında son sözdür. Her araba firmanın Crewe’deki fabrikasında, paranın satın alabileceği en iyi malzemeler kullanılarak elle üretiliyor.

İçeride en iyi geleneğe göre görkemli deri, ince ahşap kaplamalar ve derin tüylü halılar bulunurken, kaputun altında çok sayıda tork ve kabarma performansı sunan 6.75 litrelik çift turbo V8 var. Bununla birlikte, her zaman neredeyse sessizce hareket eden bazı rakiplerden daha az kabadır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here