MINI JCW (John Cooper Works), MINI hatchback serisinin amiral gemisidir. Normal Cooper S’den farklı olarak daha fazla güç ile daha sert süspansiyon sayesinde meraklılarının tercihi haline geliyor. Yüksek fiyat etiketi, diğer MINI’lere kıyasla tek dezavantajdır. JCW, Renautsport Clio ve Vauxhall Corsa VXR gibi otomobillere güçlü bir rakiptir. Sınırlı sayıda üretilen JCW GP II, arka koltukları iptal ederek ve onu en hızlı ve en odaklı MINI yapmak için uzun bir opsiyon litesine sahiptir.

kırmızı mini cooper

MINI JCW Teknik Özellikleri

MINI JCW’nin motoru, şanzımanı ve frenleri MINI Challenge yarış otomobili ile birlikte geliştirildi. 208 beygir gücündeki 1.6 litrelik motorda çift kaydırmalı turboşarj bulunur. 1.850-5.600 dev / dak arasında 280 Nm ile güçlü bir performans ve ateşli bir egzoz sesi sunar. 2013 yılında motorda yapılan bir güncelleme ile performansı artmadı. Ancak MINI tarafından gaz kelebeği tepkisini iyileştirdiği iddia edildi. Akıllı bir diferansiyel çekişe yardımcı oluyor. Direksiyonu keskin, gövde kontrolü mükemmel ve frenleri güçlüdür.

mini cooper direksiyon

Klasik MINI şeklini benzersiz 17 inç alaşım jantlar, sportif bir gövde kiti ve ekstra amblemlerle birleştiren JCW, kalabalıktan sıyrılıyor. CooperS üzerindeki, retro esintili tasarımı ateşli bir his verdiği iç mekanda da devam ediyor. GP II modeli, büyük bir arka kanat, zarif grafikler ve özel tekerlekler eklerken, büyük kırmızı bir destek, arka koltukların yerine arka süspansiyonu birbirine bağlar.

mını jcw

Ne Yazık ki Bagajı Çok Küçük

Bir MINI hatchback satın alırsanız, dar yolcu bölümü ve küçük bir bagajı kabul etmiş olursunuz. Koltuklar yerindeyken bagajın kapasitesi 160 litredir. Ancak bölme / katlama standarttır ve maksimum bagaj alanı 680 litredir. Bir çift torpido gözü, kapı cepleri ve bardak tutucu, depolamanın iyi olduğu anlamına gelir. Ayrıca kapsamlı aksesuarlar listesinde bir dizi tavan rafı, bisiklet taşıyıcı ve tavan kutusu bulunur. GP II modeli, arka koltukları kaldırır. Böylece çok fazla yolcu taşıyamazsınız. Ancak eşyalarınızı saklayacak bir bagaj örtüsü olmasa da bagaj için daha fazla yer vardır.

JCW, Isofix, altı hava yastığı ve elektronik denge kontrolüne sahiptir. Ayrıca DTC, gücün çok agresif bir şekilde kesilmesini önlemek için yeterli kaymaya izin verir. Böylelikle kendini kanıtlamış bileşenlerle John Cooper Works, zorlu kullanım için tasarlanmıştır.

İKİNCİ EL JCW İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here