20 Ghost Kulübü birçok etkinliği bir araya getirdi!

Açılışından üç gün sonra, yepyeni 2021 Ghost, Cuma günü Goodwood’da dünyanın en eski Rolls-Royce otomobil kulübü 20 Ghost Kulübü üyeleriyle buluştu. Yeni Ghost 20 eski Rolls-Royce motorlu otomobille birlikte poz verirken, konuklara yeni modelin özel bir görüntüsü sunuldu.

Kulüp, özellikle 1940 öncesi Rolls-Royce’lara ve tüm araçlara dayanıyor. Rolls-Royce 20/25, Silver Ghost, Phantom I ve Phantom II da bunlara dahil.

Silver Ghost’un 100. Doğum günü!

Bu, bir model için özellikle hazırlanmış bir olaydı ve bu araç, 2021 Ghost değildi. Aslında, 100. doğum gününü kutlayan bir Silver Ghost modeliydi. HJ Mulliner’ın, açık sürüş Limuzin Gövdesi olan 1920 Silver Ghost’u etkinlikte dikkat çekici bir 100. doğum günü kutlaması yaptı. 2011’den beri mevcut sahiplerine ait olan araba, o zamandan beri çoğunlukla 20 Ghost Club turlarında 17.000 mili (27.358 kilometre) tamamladı.

Sosyal olarak mesafeli bir piknik öğle yemeğinin tadını çıkarmanın yanı sıra, konuklar yeni Ghost’u küresel olarak ortaya çıkmasından sadece üç gün sonra ve halka açılmadan önce bir anlığına gördüler.

Rolls-Royce Motor Cars miras başkanı Andrew Ball, “20 Ghost Kulübü’nü burada Goodwood’daki Evimizde ağırlamak her zaman bir zevktir” dedi. “Var olan en eski Rolls-Royce otomobil kulübü olarak, daha geniş Rolls-Royce ailesinin çok özel bir parçası ve eşsiz mirasımızı korumada çok önemli bir rol oynuyorlar.

“Rolls-Royce’a ‘dünyanın en iyi otomobili’ ödülünü ilk kazandıran Ghost Silver’dı ve yeni Ghost ile bu itibarı koruyor ve güçlendiriyoruz.”

2021 Ghost mirası korumaya devam ediyor!

“En eski ve en son modelleri bir arada gördüğünüzde, orijinal otomobillerin tasarım teknolojisi ve ısmarlama yetenekler açısından ne kadar gelişmiş olduğunu fark edersiniz. Yeni Ghost’umuz, orijinal otomobilin kurucu zahmetsizlik, mükemmellik ve huzur ilkelerine sadık kalır.”

20 ghost kulübü

En son Ghost, şirketin 116 yıllık geçmişinden en çok satan otomobilinin yerini alıyor. Alüminyum bir uzay iskeleti üzerine inşa edilen ve dört tekerleğin tümüne güç gönderen 6.75 litrelik çift turbo V12 motorla güçlendirilen tamamen yeniden tasarımın sonucudur. Sadece Spirit of Ecstasy kaput amblemi ve kapıya monte edilmiş şemsiyeler, eski modelden kalan özellikler olarak öne çıkıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here