100. Yıla Özel Bentley Üretildi!

0
8028
Bentley 100. yıl modeli

Türkiye’de Bentley tutkunları sandığınızdan fazla. Hatta otomobilin geçen yıl pazardan aldığı büyüme payı oldukça şaşırtıcı oranda yüksekti. Bentley Continental Gt ise yürek yakan cinsten bir otomobil. Ayrıca markanın Türkiye’nin en çok satan lüksleri arasında olduğunun da altını çizelim. Neyse, konumuz şu: marka şimdi çok özel bir seri üretiyor. 

100. Yıla Özel Bentley Üretildi!

Bentley markası denilince akla İngiliz lüksü geliyor. Taş şatolarda yaşayan Lordların otomobili Bentley, son yıllarda Birleşik Arap Emirlikleri’nde çok seviliyor. Hatta son yıllarda en yoğun siparişi bu bölgeden alıyor. 1915 yılına kurulan Bentley Otomotiv’in kurucusu Owen Bentley. Bir otomobil ortalama 9 haftada üretilirken pek çok James Bond öyküsünde de kahramanın altında bir Bentley vardır. Bu arada Bentley hakkında otomotiv dünyasında çalkalanan bir bilgi de şöyle: Bentley satın aldığınızda sizi, İngiltere’ye bu otomobili kullanmanız için kursa davet ediyorlar. 

2. El Bentley fiyatları ne kadar mı? Bi bakın bizce…

Bentley 2019’daki yüzüncü yıldönümü için özel bir otomobil tasarladı. Bentley Mulsanne W.O Edition adlı bu yeni model, markanın eski 8 Litre adlı modelinden izler taşıyor. Bentley Mulsanne W.O Edition serisi 100 adet üretimle sınırlı tutulmuş. Tamamen el işçiliğiyle üretlicek olan Bentley Mulsanne W.O Edition için şimdiden sipariş alınmaya başlanmış. Üstelik fiyatı belli olmadığı halde. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here