Iron Man Araba Oldu!

0
6683

Hyundai, ünlü çizgi roman kahramanı Iron Man’den ilham alan bir otomobil tasarladı. Tamamen Iron Man’den esinlenen bu otomobil, çok çekici ve tıpkı ilham kaynağı Iron Man gibi efsanevi hatlara sahip. Bir kahramanın özelliklerini üzerinde taşıyan bu otomobil, Kona Iron Man Edition adıyla ve sınırlı sayıda üretiliyor.

Sıra dışı tasarım detayları, iç mekandaki yarışçı özellikleri onu fazlasıyla fantastik kılmış. Tüm dünyada özellikle Iron Man çizgi romanının hayranları için büyük bir heyecan uyandıran bu otomobil, eğlenceli olmayı yaşam tarzına özgü olma çizgisiyle birleştirerek çok özel bir ürün sunuyor; kullanıcısına. 

Hyundai Kona Iron Man Edititon modelini inceleyenler, çizgi karaktere fazlasıyla benzediğinin altını çiziyor. Aracın gövde rengi mat gri ve kırmızı renkle şekillendirilmiş. 18 inç mat alaşım jantlar, keskin far tasarımı önemli. 

Hayalinizde sıfır km Hyundai almak varsa hemen ilanları inceleyin. Hyundai i10 modelinin de Türkiye otomotiv pazarındaki en uygun fiyatlı sıfır km otomobil olduğunun altını çizelim. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here