Bir İngiliz lüks markası tarafından yayınlanan bir teaser görüntüsüne göre Bentley’in beklenen yeni otomobili Bentley Continental GT Speed ​​23 Mart’ta piyasaya çıkacak. Bentley‘in Continental GT Speed ​​serisi tartışmasız en iyi otomobillerinden biridir, ancak en yeni nesil henüz özel unvanı almamıştı. Yeni Continental GT Speed’in tanıtılacağı 23 Mart GMT saati ile 16:00’da Türkiye saati ile 19.00 tanıtımı yapılarak piyasaya çıkacak.

Yeni Bentley Continental GT Speed 23 Mart’ta Piyasada

Yeni çıkacak olan Bentley otomobili “Konfor veya lüksten ödün vermeden şimdiye kadarki en yetenekli, performans odaklı Bentley” olarak adlandırıyor. Yeni gelişmiş şasi teknolojisinin yanı sıra Speed’e özgü yeni stil ipuçlarına sahip olacak. Ayrıca Continental GT Speed şirketin yeni karbon şasi fabrikalarında inşa edilecek. Araba hakkında paylaşılan diğer şeyler, arabanın silueti ve egzoz sesiydi, ikincisini aşağıya eklediğimiz videodan dinleyebilirsiniz.

Bentley, bu modelin “101 yıllık tarihin en dinamik yol otomobili” olacağını ve yeni üçüncü nesil Continental GT Speed’in “dünyanın referans lüks Grand Tourer’ının performans odaklı nihai yorumu” olduğunu söyledi. Continental GT, Bentley Dynamic Ride adı verilen Bentley’in 48 voltluk aktif devrilme önleme teknolojisini kullanıyor. Bu, Speed etiketinin çevikliğini artırmak için mekanik şasi ayarlarıyla daha da iyileştirilebilir.

Bununla birlikte, önceki Speed ​​modelleri hakkında normal Continental muadilleriyle ilgili bir şey biliyorsak, bu yenisinin nasıl olması gerektiğini makul bir şekilde tahmin edebiliriz. Referans olarak, önceki Continental GT Speed, “normal” W12 versiyonunu ele alalım. Bir sonraki Continental bu önceki modele göre 51 hp (52 PS / 38 kW), 53 Nm (39 lb-ft) tork ve kabaca 16 km/saat (10 mil / saat) daha fazla maksimum hız avantajına sahipti. Değer farklarından sonra mevcut W12 Continental model 626 HP (635 PS / 467 kW) ve 900 Nm ( 664 lb-ft) torka sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle bu yeni Continental Speed, var olan bu etkileyici rakamların daha üzerindeki değerlerde olmalıdır.

Yeni Bentley Continental GT Speed 23 Mart'ta Çıkacak

Otomobilin neye benzeyeceğine gelince, sadece Speed’e özel yukarıda bahsedilen stil ayarlamalarıyla, normal Continental GT’ye benzer olmasını bekliyoruz. Araba diğer performans özellikleri ile birlikte gerçekçi şekilde tüm iç kalitesini de korumalıdır. Araç Speed ​​geleneğine uygun olarak, büyük olasılıkla bir W12 motora sahip olacak. Önümüzdeki Salı çıkışı yapılana kadar ayrıntıları bilmeyeceğiz, bu yüzden o zamana kadar yapabileceğimiz tek şey beklemek ve görmek.

İkinci El Bentley Continental GT İlanları

Sıfır Km Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here