Volvo S90 Aileler İçin Uygun mu ?

0
3403
Volvo S90 Aileler İçin Uygun mu ?

Volvo S90, standart özelliklerle dolu büyük bir İsveç lüks sedanıdır ve zarif bir mobil ofis olarak kullanılabilecek kadar geniştir, ancak ailenize uyacak mı?Volvo S90 Aileler İçin Uygun mu ?

Volvo’lar dünyanın en güvenli arabalarından bazılarıdır. 3 noktalı emniyet kemerine dönüşen 2 noktalı emniyet kemerine de öncülük ettiler, aynı zamanda kendi buluşları. özellikle elektrifikasyon ve yarı otonom sürüş söz konusu olduğunda hala çığır açıcı bir yol izliyor. Bugünlerde çoğu aile SUV’ları tercih etse de sedan, özellikle Volvo S90 göz ardı edilmemeli. İşte neden.Volvo S90 Aileler İçin Uygun mu ?

1. Olağanüstü geniş

S90’da eksik olmayan  birçok şeyden biri de bacak mesafesi. 

S90, BMW 5 Serisi ve Mercedes-Benz E-Serisi ile rekabet ediyor, bu nedenle arka koltukta yeterli alan olduğunu söylemeye gerek yok.  Bununla birlikte, bebek koltukları takılı olsa bile, iki çocuk  daha fazla alana sahip olacaktır.

500 litrelik bagaj, bir ailenin bagajı için yeterli alan sunuyor ve arka koltuklar standart bir özellik olan 40:20:20 oranında katlanabiliyor. Yükleme dudağının o kadar alçak olmadığını unutmayın; bu nedenle, bebek arabası gibi ağır eşyaları kargo bölmesine kaldırırken sırtınızı yüklemeniz gerekir. Pek çok SUV, bagajda 500 litrelik alana sahip olamaz.

2. Kullanıcı dostudur ve karmaşık değildir

İsveçliler pratik, saçma sapan insanlar. Yaygarayı sevmezler ve görsel dağınıklık konusunda büyük değillerdir. İster bir çocuk koltuğu takmak, ister iPad benzeri merkezi ‘Sensus’ dokunmatik ekranına komutlar vermek olsun, kabin içindeki her şey size zaman ve güçlük kazandırmak için tasarlandı. Tüm bu kurulum, tabaklarında zaten çok fazla şey olan meşgul ebeveynlere çok yakışıyor.

3. İç tasarımı zamansız bir klasiktir.

Volvo’nun içinde kullanılan malzemeler birinci sınıftır ve cildinizle temas eden her yüzey lüks hissi verir. İç tasarım, İsveç minimalizminin en iyilerini eski dünyanın iyi topuklu stiliyle birleştiren modern bir klasik duyguya sahiptir.

4. Volvo’nun Pilot Assist sistemi sayesinde temel olarak kendi kendini sürüyor

Yarı otonom teknoloji, Volvo’nun en güçlü noktalarından biridir.Sistem kullanıcı dostudur; oldukça etkilidir ve muhtemelen eski sevgilinizden daha sezgisel ve akıllıdır. Pilot Assist’in “direksiyona geçmesine” izin verirseniz, virajlarda yön verir, trafikte kendi kendine durur ve gider, yol işaretlerini okur ve başka bir araç, bisikletçi, geyik veya yayalar yolunuza çıkarsa otomatik olarak durur.

Karar

Volvo’lar her zaman ailelere yönelik olmuştur ve hangi modeli seçerseniz seçin sevdiklerinizin ilgisini çekecektir; sadece kaç tane olduklarına bağlıdır. Büyük bagajı, çok sayıda standart güvenlik özelliği; kullanıcı dostu teknolojisi ve geniş iç tasarımı ile S90, kitaplarımda 5 üzerinden 4 yıldız alıyor ;ancak bunun tek nedeni bagajın alçak yükleme alanı.

İkinci el bir S90 arıyorsanız ; buradaki satış bölümümüzde uygun fiyata önceden sevilen bir model bulacağınızdan emin olabilirsiniz .

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here