Volvo 2022 modellerine 48 Volt Hibrit sistem ekleyecek. Bunları kısaca sıralarsak 2022 Volvo XC60, S60, S90 ve V90 XC modelleridir. EPA derecelendirmeleri sonuçlarına göre, yeni B5 ve B6 güç aktarma organlarının bu modeller için şehir yakıt ekonomisi tahminlerini 1-3 mpg artıracağını gösteriyor.

Ünlü İsveç markası Volvo tam elektrifikasyona doğru bir adım daha attı. Volvo, 2030 yılına kadar tüm ürün grubunu tamamen elektrikli hale getirmek istiyor. Ayrıca yakın zamanda Polestar’daki payını artırma hedefi gibi bazı cesur hamleler yapıyor. Bu yıl, tamamen yeni ve tamamen elektrikli C40 Recharge satışa sunulacak. 2022’de ayrıca bazı ABD modellerinde, özellikle Volvo S60 ve S90 sedanlarda ve XC60 ve V90 Cross Country SUV’lerde mevcut olacak yeni bir 48 voltluk hibrit sistem de eklenecek.

Bazı 2022 Volvo modelleri, B5 ve B6 rozetli yeni 48 voltluk hibrit güç aktarma organları ekleyecek. 2022 S60, XC60, S90 ve V90 Cross Country için EPA derecelendirmeleri, şehir yakıt ekonomisi tahminlerinde bir artış olduğunu gösteriyor. Tüm modeller hala turboşarjlı veya turboşarjlı ve süper şarjlı 2.0 litrelik sıralı dört motor kullanıyor.

Volvo 2022 Modellerine 48 Volt Hibrit Sistem Ekleyecek

Volvo, bu yeni güç aktarma organı için henüz ayrıntılı özellikleri yayınlamadı. Ancak bu motorların hibrit versiyonlarının beygir gücü değerleri, mevcut modellere kıyasla farklılık gösterir. Avrupa özelliklerine göre, mevcut T5 ve T6 modelleri için 250 beygir gücü ve 316 beygir gücü ile karşılaştırıldığında, B5 247 beygir gücüne ve B6 295 beygir gücüne sahiptir.

Volvo Avrupa ve Amerika Modelleri; Uzun Vadeli Bir Revizyonda Kısa Vadeli Bir Adım

Volvo radikal bir makyajın ortasında. Şirket, 2030 yılına kadar tamamen elektrikli hale gelme sözü verdi. Ayrıca yakın zamanda bazı versiyonlarının sona erdiğini duyurdu. Ayrıca, yeni C40 Recharge SUV ile başlayarak elektrikli araçları yalnızca çevrimiçi olarak sunarak dijital perakendecilik çabalarını hızlandıracak. Alıcılar yine de satışı tamamlamak, teslimatı ayarlamak ve hizmeti planlamak için bayilerden geçecek. Ancak Volvo’nun tamamen elektrikli serisi yaklaşık on yıl uzakta. Bu yaz sıkı yeni Avrupa yakıt ekonomisi ve emisyon düzenlemeleri bekleniyor. Volvo, ABD ve Avrupa’da büyük ölçüde aynı otomobilleri satıyor. Ancak Avrupa yasaları nedeniyle yaptığı değişiklikler Amerikan Volvo’larında da görülecek. Volvo, yeni hafif hibrit sistemle mevcut benzinle çalışan otomobil filosunun yakıt ekonomisini iyileştirecek.

Hibrit yükseltme, Volvo’nun mevcut tasarımlarından birkaç yıl daha satış yapmasına izin verecek. Ancak şirket, 2030 hedef tarihini karşılamak için her modeli bir EV ile değiştirmeye kararlıdır. Volvo, bu yeni B5 ve B6 tanımlamaları için özel ayrıntıları yayınladıkça daha fazla bilgi gelecek. Şimdilik, XC40 ve XC90 SUV’ler ve V60 Cross Country henüz 48 voltluk sistemi almayacak.

Volvo Fiyat Teklifi Al

İkinci El Volvo İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here