2022 Volvo C40; Elektrikli XC40 Crossover Modeli! Pürüzsüz ve tarz bir XC40 olan 2022 Volvo C40’a daha yakından bakalım. Volvo, elektrikli XC40 crossover’ının çatılı versiyonunu bağımsız bir model olarak görüyor. Ancak kaputun altında aynı performansı ve iç mekanda da rahatlığı paylaşıyor.

Sadece güzel iç mekan için bir araba seçmek çok doğru değildir. Ancak iç mekan sizin için önemliyse, kesinlikle C40’ta haklı çıkarsınız. Mavi ile gitmeseniz bile, C40’ın içindeki yerleşim, Volvo’nun ilk tamamen elektrikli SUV’si XC40 Recharge’da sevdiğimiz yenilikçi ve düzenli tasarımın aynısı. Koltuklar yumuşak, ferah ve deri içermez, yumuşak yün döşeme veya suni süet ve suni deri mikro teknoloji döşeme karışımı olarak mevcuttur. Kapı paneli cepleri bir dizüstü bilgisayar için yeterince geniştir. Kablosuz şarj telefon pedi hem büyük hem de küçük hücreleri barındırır. Ayrıca bağlı şarjı tercih ederseniz, kabloyu düzenli tutmaya yardımcı olmak için USB bağlantı noktalarının üzerinde küçük bir klips vardır.

2022 Volvo C40

C40’ta her şey bir temadır. Torpido gözünde, ihtiyaç olmadığında katlanan bir çanta veya alışveriş çantası için asma kancası vardır. Hatta bir kalem tutmak için bir geçmeli nokta, otopark biletleri veya kolayca kaybolan ve sıklıkla ihtiyaç duyulan diğer kartlar ve kağıtlar için üç farklı yuva ve daha az ihtiyaç duyulanlardan kurtulmak için konsolda çıkarılabilir bir çöp kutusu bile var.

Arka koltuk, alçak tavan çizgisiyle bile bol miktarda baş mesafesine sahiptir. Marka binmek veya bir çocuğu çocuk koltuğuna oturtmak için ek alan sağlar. Bu ek alanı oluşturmak için kapılar aracın dış gövdesine takılır. Hatta marka aynı dış menteşe yaklaşımını, arka kapakta herhangi bir boşluk payı kaybını önlemekte kullandı. Bu tasarımcılara havalı küçük kanatçık çatı kaplamalarını kullanma bahanesi verdi. Volvo aynı tasarım ayrıca arka kapakta da kullandı. Ancak arka bagaj alanı, kare çatılı XC40’tan biraz daha az. Ve bu araçta akıllı kargo kancaları ve istiflenme özelliğinde kargo kapağı mevcut.

2022 Volvo C40 Mimari ve İsimlendirme

Volvo daha tipik otomobil isimlendirme kurallarını takip etti. C40 ayrıca Kompakt Modüler Mimari (CMA) platformunu kullanıyor. Bu crossover ile çift motorlu, tamamen elektrikli AWD güç aktarma organını paylaştığı için “XC40 Recharge Coupe” olarak adlandırılabilir. Ancak bu onları şık, kavisli bir tavan çizgisi altında toplar. Gazla çalışan bir SUV olarak da mevcut olan XC40 Recharge’ın aksine, C40 yalnızca Recharge tamamen elektrikli formda mevcuttur. Tasarımcılar, daha dik ve kare XC40’ta değişikliği vurgulamak istiyor.

2022 Volvo C40

2022 Volvo C40 Performans ve Teknoloji

Yeni model aynı şasi üzerinde XC40 ile aynı 402 beygir gücündedir. Modelde hızlanma, menzil ve dengeli sürüş karakterinde de benzer performans göstereceğini güvenle tahmin edebiliriz. Volvo, XC40 için 4.7 saniyede sıfırdan 96.5 km/saat hıza çıkıyor. Ayrıca 335 km menzil tahmini ve 40 dakika ila yüzde 80 şarj süresi talep ediyor. C40 için de aynısını veya biraz daha iyisini bekliyoruz.

Volvo için XC40 Recharge ile büyük bir hamle yaptı. Şimdi C40, entegre bir işletim sisteminin Google Android Auto ile geliştirilmesi oldu. Sürücüler yalnızca bir hücreyi yansıtmak yerine bir Google kimliğiyle oturum açabilir. Bir telefona bağlanarak veya bağlanmadan haritalara, kişilere, müziğe ve Google ses tanımaya anında erişir.

Düğme ve düğmelerin hayranları, C40’ın pürüzsüz dokunmatik ekran arayüzünü çekici bulmayabilir. Ancak ön panelden ve ön kapı panellerinden beslenen arkadan aydınlatmalı dokulu bir kaplama ile çevrelenmiş. Volvo, açıklanacak fiyatlandırma ve donanım seviyeleri ile C40 için şimdi online rezervasyon alıyor.

Volvo Fiyat Teklifi Al

İkinci El Volvo İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here