Ünlüler ve İlginç Araba Tasarımları… Bildiğimiz üzere ünlü olmak bazen iyi bazen de kötüdür. Bugünkü içeriğimde ünlüler ve sahip oldukları ilginç araba tasarımlarını paylaşacağım. Ayrıca birçok çok ünlü kendi markasını oluşturmak istemektedir. Böylece otomobillerine kişisel bir dokunuş katmak için spor arabalarını modifiye etmeye yönelmektedirler. Bazıları ortaya çok iyi işler çıkarmaktadır. Fakat bazı ünlülerin dikkat çekmek için ortaya çıkardıkları tasarımlar, insanları araba tasarımından soğutmaktadır.

6Sylvester Stallone – Ford Mustang GT

Her zaman popüler olan Ford Mustang, yıllar içinde birçok değişikliğe uğramıştır. Fakat Sylvester Stallone’un arabası en gösterişli araçlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Siyah-kırmızı-gümüş renkleri ve Foose jantları aracı bambaşka boyutlara taşımaktadır. İddialara göre Sylvester Stallone’nin Ford Mustang GT’si 550 beygir üreten 4.6L V8’e sahip olmaktadır. Ayrıca otomobil her koltukta Stallone’un işlemeli “SS” logosunu taşımaktadır.

5Justin Beiber – Audi R8

Pop yıldızı Justin Beiber, bu Audi R8′i satın aldığında ergenlik dönemlerinin sonundaydı. Belki de efsanevi otomobilin, bu kadar çirkin bir kaplamaya sahip olmasının en önemli sebebi de budur. Amerika’daki  150.000 dolarlık fiyatı ile üstün Alman mühendisliğine sahip olan bu aracın “leopar” kaplamasına sahip olması, pek hoş durmamaktadır.

4Laurence Gartel – Maserati Ghibli

Amerikalı sanatçı Laurence Gartel, efsanevi tablolarının yanı sıra otomobillerinin tasarımlarıyla da gündeme gelmektedir. Ünlü ressam Laurence Gartel’in Maserati’sinde olan tasarımı ise sıra dışı olmaktadır.

3Will.I.Am – VW Beetle

Bu garip otomobil aslında bir VW Beetle’ın şasisi üzerine inşa edilmiştir.  Fakat üzeirnde yapılan birçok değişiklikten dolayı  artık gerçek bir Beetle olarak sınıflandırılamamaktadır. Will.I.Am’in bu gözde otomobilinin yapım aşaması da oldukça konuşulmuştur. Bu otomobil 5 yılda, 90 bin Dolar harcanarak tamamlanmıştır.

2Chris Brown – Lamborghini Gallardo

Şarkıcı Chris Brown, modifiye edilmiş arabalardaki kötü zevki ile de ünlü olmayı başarmaktadır. Spor otomobile baktığımız zaman özellikle arabanın yanından aşağı inen sahte metal paneller, gözümüze batmaktadır. Muhtemelen bu spor otomobil, İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini’nin Gallordo’nun en kötü otomobil tasarımlarından biri olmaktadır.

1Hulk Hogan – Dodge Viper

“Ünlüler ve İlginç Araba Tasarımları” listemizin birincisi Hulk Hogan ve meşhur Dodge Viper’ıdır. Karikatür karakterleri gibi normal hayatta da farklı olmayı başaran Hulk Hogan’ın arabaları da karakterini yansıtmaya devam etmektedir. Dodge Viper, sarı ve kırmızıyla süslenmiş favori arabalarından biridir. Önündeki “Hulkster” grafiği olmadan, bu araba aynı zamanda bir fast-food şirketinin viral reklamları için kullanılabilecek kadar farklıdır. Ayrıca 2000’lerden bir Hot Wheels modeli olarak karşımıza çıkması muhtemeldir.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here