Efsane Otomobillere Sahip Olan Ünlüler… Ünlü olmanın birçok avantajı vardır. Fakat en önemlilerinden biri, istedikleri her şeyi istedikleri zaman ulaşabilmeleridir. Ünlülerin çoğu, milyon dolarlık otomobiller, ultra lüks sedanlar veya SUV’larla dolaşmaktadırlar. Fakat bazıları gerçek araba tutkunu olduğunu ortaya koymaktadır. İşte karşınızda efsane otomobillere sahip olan ünlüler!

3 Chris Evans – 1967 Chevrolet Camaro

Yenilmezler filmlerinden birini çekerken Robert Downey, Evans’a olan takdirini belirtmek istemiştir. Böylece Evans’a özel bir 1967 Chevrolet Camaro hediye etmiştir. 1967 Chevrolet Camaro, SpeedKore Performance tarafından yeniden tasarlanmıştır. Bu tasarım ile süper kahraman Kaptan Amerika’ya çağrışımda bulunulmuştur.  Ayrıca bu otomobil 6,2 litrelik süperşarjlı LS3 V8 sayesinde 730 beygir gücü üretme gücüne sahiptir.

2Sung Kang – Datsun 320

Sung Kang, on yıldan fazla bir süredir Fast & Furious serisinin önemli bir parçasıdır. Bu süre zarfında JDM arabalarına karşı bir sevgi geliştirmiştir. COVID-19’dan dolayı Fast and furious 9’un piyasaya sürülmesi ertelenmiştir. Sung Kang’ın eline geçen zamanı değerlendirerek, yukarıda gördüğünüz otomobili baştan yaratmıştır.  Böylece karantina günlerini eski bir Datsun 320 kamyonetinde çalışarak geçirmiştir. 60’lı yılların başında üretilen kamyon, yalnızca 60 beygir gücünde 1,2 litrelik bir motorla çalışmaktadır. Fakat Kang, projeyi bitirdiğinde karşımıza çok daha güçlü bir kamyonetin çıkacağı düşünülmektedir. Sung Kang, sadece otomobil sürmeyi değil aynı zamanda otomobilleri tamir etmeyi de sevmektedir. Böylece Sung Kang, vaktinin birçoğunu otomobiller ile uğraşarak geçirmektedir. Ortaya çıkardığı otomobiller, ünlü otomobil yarışlarını konu alan filmlerine de ilham olmaktadır. Ayruca Sung Kang, filmlerdeki karakterine benzer bir hayat yapısına sahiptir.

1Daniel Wu – Datsun 510

Takma adı “Tanto” olan 510, 2017 yılında SEMA’da öne çıkan arabalardan biridir. Bu otomobil BayDM tarafından tasarlanmıştır. Çeşitli yüksek kaliteli özel donanımlara ve özelliklere sahiptir. Ayrıca 91 oktan yakıtla 235 beygir üretebilen klasik 2.4 litrelik Revell yapımı L serisi motorla güçlendirilmiştir. Tasarım olarak kompakt ve şehrin asi çocuğu rolüne sahip olan bu otomobil, geçmişteki tasarımı ve gelecekteki teknolojinin birleşiminden ortaya çıkmaktadır. Daniel Wu, filmlerindeki başarılı aksiyon sahnelerine benzeyen bu otomobili ile diğer ünlülerden daha zevkli olduğunu ortaya çıkarmaktadır.

İkinci El Otomobil İlanları

İkinci El Chevrolet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here